Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΘΕΟΣ....ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ !!!

ΑΠΟ  ΠΑΤΡΙΝΑΚΙ!!!


Η Ρωσία και όλες οι άλλες χώρες που βλέπουν στην Κασπία Θάλασσα συμφώνησαν να σταματήσουν την αλιεία του οξύρρυγχου που παράγει μαύρο χαβιάριεπειδή το συγκεκριμένο ψάρι είναι στα πρόθυρα της εξαφάνισης σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις ρώσων αξιωματούχων.
Η απαγόρευση, η οποία συμφωνήθηκε επίσης με το Καζακστάν, το Ιράν, το Αζερμπαϊτζάν και το Τουρκμενιστάν, θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2014 για ένα έτος και μπορεί να παραταθείγια διάστημα έως πέντε ετών όπως αναφέρει η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αλιείας της Ρωσίας.
Η Ρωσία έχει ήδη απαγορεύσει την εμπορική αλιεία οξυρρύγχου στην Κασπία από το 2002, αλλά εξακολουθεί ωστόσο να επιτρέπει μια ελάχιστη ετήσια αλιεύματος.Ο θηλυκός οξύρρυγχος, συμπεριλαμβανομένης της βραβευθείσας beluga, είναι από τα πιο πολύτιμα ψάρια και αλιεύονται για το μαύρο αυγοτάραχο τους που πωλείται διεθνώς για περίπου 2,50 δολάρια το γραμμάριο.
Μια συμφωνία για τη βιωσιμότητα της αλιείας στην περιοχή της Κασπίας είναι τώρα στο στάδιο της ολοκλήρωσης για την υπογραφή από τους επικεφαλής των πέντε κρατών στη σύνοδο κορυφής του επόμενου έτους στο Αστραχάν τηςνότιας Ρωσίας δήλωσε ένας εκπρόσωπος για την αλιεία στο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Ρωσίας.
Κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα, η Κασπία Θάλασσα πάρεξε πάνω από το 90% των ετήσιων παγκόσμιων αλιευμάτων οξύρρυγχου, αλλά αυτή η υπεραλίευση μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης έχει αποδεκατίσει το είδος και το απειλεί με εξαφάνιση.Η αύξηση του πληθυσμού των οξύρρυγχων αναμένεται να είναι αργή, διότι ο θηλυκός οξύρρυγχος μπορεί να χρειαστεί δεκαετίες για να φτάσει στη σεξουαλική ωριμότητα. Ωστόσο, ο οξύρρυγχος είναι γνωστό ότι ζει για περισσότερα από 100 χρόνια.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

ΟΠΟΤΕ ΒΡΕΘEIΤΕ ΠΑΤΡΑ Η ΠΙΤΣΑ ΚΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΠΑΤΡΑ,,ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΤΣΑ ΣΕ ΚΩΝΟ


PIZZA C CONO : ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΩΝ !!!

ΒΟΤΣΗ ΚΑΙ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

LET'S GO GET A PIZZA....IN A CONE !!!


 ''PIZZA C CONO'' !!! Εχουν φτιαχτεί χιλιάδες εναλλακτικά είδη πίτσας & ζύμης: παχιά, λεπτή, μέτρια, σκεπαστή, με μυρωδικά, με διάφορα είδη τυριών, ψημένη, σε ηλεκτρικό φούρνο, σε φούρνο με ξύλα, σε γκάζι, ακόμα και στα κάρβουνα. Αλλά ποτέ πίτσα σε....κώνο !!! Στο PizzaCcono & FruttyCcono ετοιμάζουν τη ζύμη από το αλεύρι το νερό και τη μαγιά, περνάει στην πρέσα διαμόρφωσης του κώνου, γεμίζεται σύμφωνα με τις επιλογές του πελάτη και ψήνετε στο κυκλοθερμικό φούρνο που διαθέτει η εταιρεία.Η μοναδική πίτσα σε χωνάκι με φρέσκια ζύμη και φρέσκα υλικά ψήνεται πλέον μπροστά στα... μάτια σας.Το δημιούργημά έχει σχήμα κώνου και γεύση πίτσας παρασκευασμένης από λεπτή ζύμη, σάλτσα τομάτας και τυρί μοτσαρέλα. Χάρη στο νέο σχήμα η ζύμη παραμένει τραγανή, η επικάλυψη είναι λιγότερο υγρή, δεν στάζει και δεν λερώνει τα χέρια του καταναλωτή. Είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση στο χώρο του γρήγορου φαγητού μετά από το χάμπουργκερ. Δεν έχει ανακαλυφθεί ποτέ κάτι τόσο βολικό και νόστιμο. Μπορείς να το τρως ακόμα και εάν τρέχεις.Με λεπτή αφράτη ζύμη… απλή margherita μόνο με τυρί και ντομάτα ή classic ή mediterannean ή maestro ή haway ή pantiera, όπως και να την κάνουμε, η Pizza C Cono αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα φαγητά των μεγάλων και των παιδιών. www.pizzaccono.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου