Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΟΠΟΤΕ ΒΡΕΘEIΤΕ ΠΑΤΡΑ Η ΠΙΤΣΑ ΚΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΠΑΤΡΑ,,ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΤΣΑ ΣΕ ΚΩΝΟ


PIZZA C CONO : ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΩΝ !!!

ΒΟΤΣΗ ΚΑΙ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

LET'S GO GET A PIZZA....IN A CONE !!!


''PIZZA C CONO'' !!! Εχουν φτιαχτεί χιλιάδες εναλλακτικά είδη πίτσας & ζύμης: παχιά, λεπτή, μέτρια, σκεπαστή, με μυρωδικά, με διάφορα είδη τυριών, ψημένη, σε ηλεκτρικό φούρνο, σε φούρνο με ξύλα, σε γκάζι, ακόμα και στα κάρβουνα. Αλλά ποτέ πίτσα σε....κώνο !!! Στο PizzaCcono & FruttyCcono ετοιμάζουν τη ζύμη από το αλεύρι το νερό και τη μαγιά, περνάει στην πρέσα διαμόρφωσης του κώνου, γεμίζεται σύμφωνα με τις επιλογές του πελάτη και ψήνετε στο κυκλοθερμικό φούρνο που διαθέτει η εταιρεία.Η μοναδική πίτσα σε χωνάκι με φρέσκια ζύμη και φρέσκα υλικά ψήνεται πλέον μπροστά στα... μάτια σας.Το δημιούργημά έχει σχήμα κώνου και γεύση πίτσας παρασκευασμένης από λεπτή ζύμη, σάλτσα τομάτας και τυρί μοτσαρέλα. Χάρη στο νέο σχήμα η ζύμη παραμένει τραγανή, η επικάλυψη είναι λιγότερο υγρή, δεν στάζει και δεν λερώνει τα χέρια του καταναλωτή. Είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση στο χώρο του γρήγορου φαγητού μετά από το χάμπουργκερ. Δεν έχει ανακαλυφθεί ποτέ κάτι τόσο βολικό και νόστιμο. Μπορείς να το τρως ακόμα και εάν τρέχεις.Με λεπτή αφράτη ζύμη… απλή margherita μόνο με τυρί και ντομάτα ή classic ή mediterannean ή maestro ή haway ή pantiera, όπως και να την κάνουμε, η Pizza C Cono αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα φαγητά των μεγάλων και των παιδιών. www.pizzaccono.com


Είναι γεγονός ότι η τέχνη στην γαστρονομία έχει οδηγήσει τους σεφ στις πιο ευφάνταστες προτάσεις, τόσο οπτικά όσο και γευστικά!!! Η λατρεμένη επιλογή όλων που δεν είναι άλλη από την πίτσα, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην αγορά του street food και σας προκαλεί αλλά και σας προσκαλεί σε μια ευχάριστη αλλά και απίστευτα...
Διαβάστε περισσότερα »
KAI  ΦΥΣΙΚΑ  ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ

ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ  ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΤΡΙΝΑΚΙ,,ΣΤΑ ΟΜΗΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!


***Pizza c cono*** Η ΠΙΤΣΑ ΚΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ....ΕΔΩ !!!

 



Η J. G. BIK. SERVICES L.T.D., εταιρεία που δραστηριοποιείται επί σειρά ετών σε παροχή υπηρεσιών εστίασης & ψυχαγωγίας, έχει αναπτύξει μια μοναδική τεχνολογία που αποτυπώνεται στην υψηλή ποιότητα και μοναδική γεύση των προϊόντων που διαθέτει.Έρχεται να ικανοποιήσει τις σύγχρονες απαιτήσεις του street food με το νέο conceptPIZZA C CONO & FRUTTY C CONO.  Η PIZZA C CONO είναι η πρώτη πίτσα σε χωνάκι ενώ τοFRUTTY C CONO συνδυάζει τη δροσιά με τις θρεπτικές ιδιότητες των φρούτων και των συνοδευτικών toppings σε τρεις μορφές: Με frozen yogurt, ice-cream, crème patisserie.



Με οδηγό την τεχνογνωσία της και έχοντας στην κατοχή της ένα δυνατό και πρωτότυπο brand name το 

PIZZA C CONO & FRUTTI C CONO απευθύνεται σε όλους αυτούς πού θέλουν να επενδύσουν σε μια καινοτόμο και παράλληλα κερδοφόρο επιχείρηση.

Ειδικά για την Ελλάδα,το πλάνο της εταιρείας J. G. BIK.SERVICES L.T.D. είναι να προσφέρει μια ανταγωνιστική - επιχειρηματική και παράλληλα αναπτυξιακή ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους και να τους δώσει την δυνατότητα να είναι αυτοί οι πρώτοι στον νομό τους πού έβαλαν την πίτσα σε…χωνάκι.
Το άνοιγμα καταστήματος σε κάθε νομό είναι ο κύριος σκοπός της εταιρείας, η οποία προσφέρει μια χαμηλού κόστους επένδυση και ένα προϊόν ιδιαίτερα προσιτό στο ευρύ κοινό στην αγορά του street food.
Τώρα το χωνάκι δεν είναι μόνο για παγωτό!
www.pizzaccono.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου