Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

H Ιστορια της panafon!!


Αποτέλεσμα εικόνας για panafon

Ιστορικά στοιχεία 

Η Vodafone Greece ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1992 ως Πάναφον (Panafon) από τον όμιλο της Vodafone, την France Telecom (νυν Orange), την Intracom και την DataBank και ονομάστηκε επίσημα Vodafone τον Ιανουάριο του 2002. Τον Δεκέμβριο του 1998, η εταιρεία εισήγαγε τις μετοχές της στο Χρηματιστήριο Αθηνών και στου Λονδίνου, ενώ τον Ιούλιο του 2004 πήρε τις μετοχές της από το Χρηματιστήριο της Αθήνας. Ο Όμιλος Vodafone είναι ο βασικός μέτοχος της εταιρείας με ποσοστό 99,8% των μετοχών της Vodafone Greece.

Οι αριθμοί των συνδρομητών που εκδίδονται στην Ελλάδα, αρχίζουν με τα 3 ψηφία 694 και 695 ακολουθούμενα από ένα μοναδικό επταψήφιο συνδυασμό. Ωστόσο, όλοι αυτοί οι αριθμοί δεν ανήκουν απαραίτητα σε συνδρομητές της Vodafone λόγω της φορητότητας του αριθμού για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.
Από το 2003, η Vodafone είχε μια αποκλειστική σύμβαση με τον δημοφιλή ποπ μουσικό Σάκη Ρουβά ως εκπρόσωπο της εταιρείας στην ελληνική διαφημιστική καμπάνια. Ο Ρουβάς έχει ολοκληρώσει πολλαπλές διαφημίσεις για την εταιρεία, καθώς και τη διαφήμιση της μάρκας μέσα στη μουσική και τα βίντεο του άλμπουμ του.
Ομοίως, η Vodafone είναι η κύρια χορηγός σε μεγάλες συναυλίες και ηχογραφήσεις του. Ενώ άλλες δισκογραφικές εταιρείες και καλλιτέχνες κάνουν διαφημίσεις για άλλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ως αντάλλαγμα για τη χορηγία, η Vodafone είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που διαφημίζεται κατά κύριο λόγο από έναν μόνο καλλιτέχνη, με την προσπάθεια του Ρουβά να είναι ένα σημαντικό τέχνασμα μάρκετινγκ για τη νεολαία και τους νέους ενήλικους καταναλωτές.
Στο τέλος Ιουνίου του 2010, οι συνδρομητές του δικτύου έφτασαν τους 5.492.000 κάτι που καθιστά την Vodafone, το δεύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα.[εκκρεμεί παραπομπή]

ΚΑΙ  ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟ,, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΒΛΕΠΩ   ΣΥΝΤΟΜΑ  ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΩ  ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
ΝΑ  ΠΩ ΟΤΙ  ΕΧΩ TΡΟΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ  ΑΠΟ  ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ  , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ,,(ΑΜΑΡΤΙΑ)  ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ!!
ΣΥΜΠΛΗΡΟΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ   ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΓΙΑ   ΤΟ  ΠΩς Η ΠΑΝΑΦΟΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ VODAPHONE , ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΠΟΥΤ@Ν@ ΦΟΝ!!   ΟΠΟΥ  ΕΙΧΑ  ΝΟΥΜΕΡΟ  ΔΕΚΑΕΤΙΕς ,

ΚΑΙ  ΕΔΩ  ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕς  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ  ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΑ ΝΑ  ΤΟ  ΕΧΩ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου