Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Η Τζόγια Γρουζή υποψήφια για Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς Ιθάκης



Οι ερχόμενες εσωκομματικές εκλογές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αποτελούν σημαντική αφετηρία για την παράταξη στην προσπάθεια της για μια αυτοδύναμη παρουσία στην επόμενη Βουλή. 

Οι νέες ΝΟ.Δ.Ε που θα εκλεγούν στις εκλογές της 13ης Μαΐου θα κληθούν να οργανώσουν την παράταξη στον αγώνα της προς αυτό το στόχο.
Στην ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και την ΙΘΑΚΗ  ο αγώνας αυτός πρέπει  να είναι δυναμικός, να συσπειρώσει όλα τα στελέχη και τα μέλη της τοπικής Ν.Δ., να φέρει νέο αίμα στην οργάνωση και να το ενσωματώσει στα παλαιότερα στελέχη που στήριξαν ανιδιοτελώς όλα αυτά τα χρόνια τις φιλελεύθερες  και πατριωτικές ιδέες μας.
Στα πλαίσια αυτά και μετά από παροτρύνσεις πολλών επωνύμων και ανώνυμων στελεχών της τοπικής Ν.Δ. αποφάσισα, με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλο αυτό το κόσμο και με πίστη στις ιδέες που υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια, να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας.
Θα είμαι λοιπόν υποψήφια για την θέση της προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε έχοντας ως αταλάντευτη πυξίδα μου ότι ο αγώνας αυτός θα είναι ενωτικός, ιδεολογικός, μακριά από ίντριγκες και μικροσυμφέροντα και έχοντας ως αποκλειστικό στόχο της προσπάθειας μου αυτής την τελική νίκη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και την κατάληψη της βουλευτικής έδρας των νησιών μας, στην επόμενη Βουλή, από νεοδημοκράτη βουλευτή.
Με τιμή,
ΤΖΟΓΙΑ ΓΡΟΥΖΗ
Υποψήφια Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου