Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Πουλάκης: Σπάει το «κάθε νησί και Δήμος» - Πρώτα η Κεφαλονιά



Το «σπάσιμο» νησιωτικών καλλικρατικών δήμων με πρώτη την Κεφαλονιά εξήγγειλε από το νησί της Ρόδου στην ομιλία του στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Νοτίου Αιγαίου ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης.


«Έχουμε αποφασίσει να μην θέσουμε θέμα γενικευμένης χωροταξικής αναδιάρθρωσης των ΟΤΑ, με την εξαίρεση βέβαια κάποιων οριακών περιπτώσεων, όπως οι τεράστιοι και μη λειτουργικοί Δήμοι που δημιούργησε σε κάποιες περιπτώσεις η αρχή "κάθε νησί και Δήμος»", το «σπάσιμο» της Κεφαλονιάς, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πουλάκης.



Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα
με πληροφορίες από aftodioikisi.gr
https://www.kefalonitikanea.gr/2018/04/blog-post_580.html
kai και με πηγη  
kefaloniapress

Στις 13 Οκτωβρίου 2019 θα διεξαχθεί ο πρώτος γύρος των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών και στις 20 Οκτωβρίου ο δεύτερος γύρος.
Στον πρώτο γύρο θα αναδειχθούν με απλή αναλογική οι έδρες που θα καταλάβει κάθε παρατάξη στα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια ένω στον δεύτερο γύρο θα αναδειχθούν οι Δήμαρχοι και οι Περιφερειάρχες που δεν θα έχουν συγκεντρώσει την πρώτη Κυριακή το 50%+1.

Οι Ευρωεκλογές θα γίνουν στην Ελλάδα την Κυριακή 26 Μαϊου, ενώ σε όλη την Ευρώπη θα διεξαχθούν μεταξύ 23 και 26 Μαϊου 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου