Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Συνέντευξη με τον Βασίλη Καμπίτση


και   πολλά - πολλά  Γλυκά
δειτε  10 νέες φωτογραφίες.

Σήμερα  περνώντας   από το   ΟΔΥΣΣΕΑΣ  ΠΑΛΑΣ!,  έγινε     και η αφορμη σε μια συζήτηση-συνέντευξη με τον Βασίλη Καμπίτση  ,αγωνιστη εδω και χρονια  για παρεμβάσεις  στον τόπο μας. Ξεκινησαμε  την "συνεντευξη"  με την διαπίστωση οτι ο Πόρος έχει εγκαταληφθει εδω και χρόνια από όλες τις  αρχες  του νησιού μας οπως ακριβώς και   χαρακτηριστικα μου δήλωσε!


Μετά από διαδοχικές εξάλου συζητήσεις  που είχε πάνω σε ένα πολύ σοβαρό για την περιοχή μας πρόβλημα με Αιρετους της περιφεριακής αρχής ενημερώθηκε ότι υπάρχουν 475.000 € για να φτιαχτεί ενα μουράγιο -(τοιχείο) στην πολυ   επικίνδυνη στροφη στον οδικό αξονα σε Τζαννάτα, και κατά την γνώμη του ένα τετοιο εργο και πολυ μεγάλο κοστος εχει, και πιθανον να επιφέρει και ακόμη χειρότερα αποτελέσματα με βασική κατάληξη καποια στιγμη να θρηνήσουμε θύματα!
Κατόπιν υποδείξεων  από μηχανικούς η σωστή εργασία  σε εκεινο  το σημειό είναι να κατεδαφιστί το απολοτριωμένο κομάτι (Απολοτρίωση 1962) ,  και αν τυχών βρεθουν αντιστάσεις και προφανως δεν μπορουν να βρεθουν τα  χαρτιά (τα οποία τα εχει   και  στην κατοχή του) προτείνει   σαν λύση ακόμη και του να ξανα απολοτριωθεί ,οπότε σε αυτήν την περίπτωση το κοστος δεν θα υπερβεί το πολυ τις 20.000 , και αντε να κοστίσει αλλα τοσα η ασφαλτοστρωση!
Με τα υπόλοιπά λοιόν χρήμματα θα μπορούσαν να φτιάξουν  και  την γέφυρα (μπελέυ) που τόσος  ντορος εχει γινει , και η οποία μας  ντροπιάζει όλους,ειναι ακρως επικινδυνη  για τους διερχόμενους, , μοναδικο περασμα το χειμώνα προς τον μισο οικισμο,  και μέχρι σημερα με πάρα πολλά ατυχήματα επάνω της!
Η περιβόητη λοιπόν γέφυρα θ μπορούσε καλιστα να φτιαχτει    εφόσον για την οποία  υπάρχει προσχεδιο  από  τον κυριο Σωτήρη Κουρη  με  τον μηχανικό τον  Παναγη Τανιόλο, και  χωρίς να θέλω να δημιουργώ  και  πρόβλημα στους αρχοντες μας , βλέπω κάτι που θα έβλεπε και ένα μικρό παιδί, οτι  δεν χρειάζετε να σπαταλάμε κρατικο χρήμα χωρίς σκέψη και ουσία!!

Τέλος μίλησα με κάποιον αξιοματούχο και μου είπε   οτι οι επιστήμονες μηχανικοι του υπέδειξαν  το που θα γινει το μουράγιο και γι αυτό Ερωτω,,,!!!
Οι επιστήμονες μηχανικοι του 1962 που ζητησαν απολοτρίωση  ήταν  αχρηστοι??

Ευχομαί να μην παρεξηγήθηκα και αρχίσουν πάλι καταγγελιες  εις βαρος μου
αλλά όπως λεει και η παροιμία καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάτε!
Σας ευχαριστώ και ελπίζω η καταγγελία μου να πιάσει τόπο!
ΒΑΣΙΛΗΣ   ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου