Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Βρεε ,,τι κανουν οι Τουρκοι στο Ιονιο??

φωτο και σχολιασμος Γερασιμος Βαλσαμής

Σήμερα, πριν 50'...
Πάτρα, απέναντι φαίνεται το βουνό της Αιτωλοακαρνανίας. 
Μη με ρωτήσετε, τι κάνει το Τούρκικη πλοίο (ναρκαλιευτικό ή πυραυλάκατος;) ΕΔΩ! 
Ακόμη κι αν πρόκειται για Νατοική Άσκηση, (Ηνίοχος 2018;) δεν θα έπρεπε η Ελλάδα μετά τα γεγονότα της κράτησης-φυλάκισης δύο στελεχών των ΕΔ, από τους Τούρκους "συμμάχους" μας, να δεχθεί επ' ουδενί τη συμμετοχή της εντός των χωρκών μας υδάτων!

Επίσης, δεν είναι ένα, αλλά δύο τα Τούρκικα πολεμικά εκεί που διέρχονται...αν λάβουμε δε υπόψη ότι ο Ισθμός της Κορίνθου είναι κλειστός (λόγω των κατολισθήσεων), να υποθέσουμε ότι δεν "έπεσαν από τον ουρανό", αλλά "οργώνουν" το Ιόνιο για τα καλά!
και συμπληρωματικα!
Gerasimos Valsamis Απ' ότι πληροφορήθηκα, ΔΕΝ συμμετέχει στον Ηνίοχο 2018 η Τουρκία! 

Επομένως, το τι κάνει το υπόψη πλοίο εκει, επανέρχεται "αναβαθμισμένο"!
(ακολουθουν ενημερωτικα συμπληρωματικα διευκρινιστικα  σχολια και στο τελος αναρτησης)

ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ    ΜΕΤΑ ΑΠΟ  28 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙς ΣΕ ΦΕΙς ,  ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙς 2.100   ΠΡΟΒΟΛΕς)

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!(facebook)
Gerasimos Valsamis Μετά την τελευταία ενημέρωση που έλαβα από εκλεκτό συνάδελφο του ΠΝ, ΙΣΧΥΟΥΝ τα ακόλουθα: 1. Πολεμικά πλοία που συμμετέχουν σε Αρμάδα του ΝΑΤΟ, δεν υψώνουν τη σημαία άλλου κράτους όταν πλέουν στα χωρικά τους ύδατα ή ελιμενίζονται . Υπάρχουν περιπτώσεις που πολεμικά πλοία υψώνουν σημαία ξένου κράτους αλλά αυτό γίνεται άτυπα στα πλαίσια εορτασμών κλπ, όταν πλέουν σε πολυεθνική ομάδα, για να τιμήσουν τη χώρα που εορτάζει. (πχ 25 Μαρτίου η ομάδα SNMG). 2. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥ ΤΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΑΡΜΑΔΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΥΚΡΙΝΩΣ (όπως φαίνεται στο Τούρκικο Ναρκαλιευτικό στο λιμένα της Πάτρας πλάι στη τζιμινιέρα του). 3. Για αυτό (Άθρο Νατοικού νόμου) έχει τεθεί ΘΕΜΑ από τον Επίτιμο Αρχηγό Στόλου Ναύαρχο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΑΙΝΙΑΝ (6 Δεκ 2015).
Gerasimos Valsamis Τελικά τα Τούρκικα πολεμικά πλοία, θα πρέπει να συμμετέχουν ασκήσεων με ονομασία ΑΡΙΑΝΔΗ και Dynamic Manta (φέρεται ότι είναι Νατοικές ασκήσεις). Άρα παραμένει ως μείζον πρόβλημα το γιατί δεν φέρουν την σημαία της Ελλάδας ως οφείλουν. Τη στιγμή μάλιστα που όχι μόνο δεν ηταν "διέλευση" αλλά ελιμενίσθηκαν στη Βόρεια προβλήτα του λιμένος της Πάτρας!!! 
Δείτε τα στα πιο κάτω:
http://m.thebest.gr/news/view/478627
https://www.ptisidiastima.com/dynamic-manta-2018-2/
Διαχείριση

5 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω για ποιον λόγο βρίσκονταν εκεί το πολεμικό πλοίο της Τουρκίας. Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν ένα πλοίο διέρχεται τα χωρικά ύδατα μιας άλλης χώρας, θα πρέπει να κυματίζει η σημαία της χώρας των χωρικών υδάτων. Ειδάλλως πρόκειται για πολεμική ενέργεια.
    Η Ελλάδα θα έπρεπε απλά να ενημερώσει το ξένο αυτό πλοίο για τη σημαία και αφού αυτό δεν την αλλάξει άμεσα, να το διεμβολίσει και να συλλάβει το πλήρωμα.
    Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.
    Θα έπρεπε να κινηματογραφήσουμε την όλη επιχείρηση και στη συνέχεια θα έχουμε να ...ανταλλάξουμε.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά τα Τούρκικα πολεμικά πλοία, συμμετέχουν ασκήσεων με ονομασία ΑΡΙΑΝΔΗ και Dynamic Manta (φέρεται ότι είναι Νατοικές ασκήσεις). Άρα παραμένει ως μείζον πρόβλημα το γιατί δεν φέρουν την σημαία της Ελλάδας ως οφείλουν. Τη στιγμή μάλιστα που όχι μόνο δεν ηταν "διέλευση" αλλά ελλιμενίσθηκαν στη Βόρεια προβλήτα του λιμένος της Πάτρας!!!
      Δείτε τα στα πιο κάτω:
      http://m.thebest.gr/news/view/478627
      https://www.ptisidiastima.com/dynamic-manta-2018-2/

      Διαγραφή
  2. δημοφιλη αναρτηση στο αψε σβησε,,1200 προβολες μεσα σε λιγη ωρα,,θα ειναι καιρο διπλα στις δημοφιλη μηνα ενημερωτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά την τελευταία ενημέρωση που έλαβα από εκλεκτό συνάδελφο του ΠΝ, ΙΣΧΥΟΥΝ τα ακόλουθα: 1. Πολεμικά πλοία που συμμετέχουν σε Αρμάδα του ΝΑΤΟ, δεν υψώνουν τη σημαία άλλου κράτους όταν πλέουν στα χωρικά τους ύδατα ή ελιμενίζονται . Υπάρχουν περιπτώσεις που πολεμικά πλοία υψώνουν σημαία ξένου κράτους αλλά αυτό γίνεται άτυπα στα πλαίσια εορτασμών κλπ, όταν πλέουν σε πολυεθνική ομάδα, για να τιμήσουν τη χώρα που εορτάζει. (πχ 25 Μαρτίου η ομάδα SNMG). 2. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥ ΤΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΑΡΜΑΔΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΥΚΡΙΝΩΣ (όπως φαίνεται στο Τούρκικο Ναρκαλιευτικό στο λιμένα της Πάτρας πλάι στη τζιμινιέρα του). 3. Για αυτό (Άθρο Νατοικού νόμου) έχει τεθεί ΘΕΜΑ από τον Επίτιμο Αρχηγό Στόλου Ναύαρχο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΑΙΝΙΑΝ (6 Δεκ 2015).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή