Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ξαπλωμένη εις τόπον χλοερόν η πλωτή του Φισκάρδου

Αγαπητο πρες Χθες δημοσιεύσατε καταγγελία για τα έργα στο λιμάνι του Φισκάρδου που τρία χρόνια ξεκινάνε και ακόμα δεν τα είδαμε. Συμπληρώστε παρακαλούμε το ρεπορταζ με την σημερινή φωτογραφία της πλωτής η οποία δυο χρόνια βόσκει σε χωράφι καταπράσινο αντί να είναι στη θάλασσα στο λιμάνι. Και βλέπουμε να σκάφη να φεύγουν για Λευκάδα γιατί δεν εχουν που να δέσουν στο Φισκάρδο.. Δυστυχώς ακούνητη τη βλέπουμε και εφέτος να βόσκει αμέριμνη στο γρασίδι.. Κ. Π.
Αγαπητο πρες Χθες δημοσιεύσατε καταγγελία για τα έργα στο λιμάνι του Φισκάρδου που τρία χρόνια ξεκινάνε και ακόμα δεν τα είδαμε. Συμπληρώστε παρακαλούμε το…
KEFALONIAPRESS.GR

2 σχόλια:

  1. Κατά μη επιβεβαιωμένες ακόμα πληροφορίες ολόκληρη ή τμήμα της εν λόγω πλωτής, θα μεταφερθεί προς χρήση στην τεχνητή λίμνη που θα δημιουργηθεί στα Δεφαρανάτα, μετά την επιτυχή έκβαση της εκεί πρόσφατης ερευνητικής υδρογεώτρησης.

    Σε τούτο το τόπο όλα καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου όπως εκειό που αμολάρισε η Αθηνά γύρω από τον Οδυσσέα για να μη γνωρίσει ο έρμος τη πατρίδα του όταες τόνε βγάλανε απά στη φλοκάτη στην Ιθάκη οι Φαίακες!

    Καλά ορές ξέρει κανείς γιατί η γεώτρηση έγινε πριν δυό χρόνια και μόλις τώρα εκάμανε τη δοκιμαστική άντληση νερού?
    Γιατί άμα κάμω ότι το πιστεύω νιώθω περισσότερο μακάκας από ό,τι φαίνεται πως είμαι!!!
    Ρόκκος Σπύρος

    Κά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδφτου πισω εχω χασει επεισοδια και θα σε γελασω.Εσεις τα ξερετε καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή