Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Μια βόλτα στον Βυθο Ιθάκης


ΜΕΤΑ  ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΙΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ  ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΠΕΦΤΟΥΝ  ΒΡΟΧΗ ΟΙ  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!!!!!!   ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ,,  ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΦΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΥΝΙ, ΒΑΡΥ ΙΔΩΡ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΕΣ  (ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ),,  ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΜΕΝΙΑ,,!! ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΑ  ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΡΟΥ,,ΚΑΙ  ΦΥΣΙΚΑ  ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ  ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ  ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ!!!   ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ  ΑΣ  ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΟ!!!  
aris είπε...
Και για να μαθαίνετε στο κομμάτι αυτό έχουν βρεθεί πετρέλαια εδώ και 20, ναι είκοσι χρόνια όταν η Ελλάδα είχε γεωτρύπανα και έψαχνε μέχρι και στην Λιβύη. Τώρα ποιοι το έκαναν γαργάρα και γιατί φαίνεται εκ του αποτελέσματος της οικονομίας μας.

Θέλετε και κάτι άλλο; Πριν δυό χρόνια περίπου ξεπουλήσαμε τα δικαιώματά μας για ανεύρεση υδρογονανθράκων στη Λιβύη. Τυχαίο;


δειτε και μια παλια ενημερωση  αναρτηση 2011 -ε δ ω  (φωτορεπορταζ)
και μετα  τις πολυ παλιε αναρτησεις  , Εικονες από το γειτονικο μας πανεμορφο νησι Ιθάκη!
Ο George Lilas πρόσθεσε 7 νέες φωτογραφίες — στην πόλη Ιθάκη.
Σε περίπτωση που κάποιος έχει αναρωτηθεί τι ακριβώς γίνεται στα ιχθυοτροφεία εκτός από το να γεμίζουν τις ακτές με πλαστικά και φελιζόλ, ορίστε η υποβρύχια απάντηση.
Η συγκεκριμένη μονάδα έχει κλείσει εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια. Ο βυθός είναι μια απέραντη χωματερή με υλικά που θα μείνουν εκεί όπως ακριβώς τα βλέπετε για να μας θυμούνται τα τρισέγγονά μας.
Όλες οι φωτογραφίες είναι σε βάθος το πολύ 30 μέτρα άρα το θέαμα αυτό συνεχίζεται σε πολύ μεγαλύτερα βάθη.
Για τους ψαράδες να πω ότι θαλάσσια ζωή δεν υπάρχει ούτε για δείγμα αν και θα έπρεπε με τόσους "τεχνητούς υφάλους" που δημιούργησαν τα ιχθυοτροφεία. Είδαμε μόνο έναν αστακό σε μέγεθος κατσαρίδας και ένα χταπόδι σε κακά χάλια.
Το ίδιο θέαμα υπάρχει εννοείται μέσα στο λιμάνι στο Βαθύ, στο Σκαρτσουμπονήσι, στα Δεξά, στο Σχοίνο, στο Κιόνι στις Φρίκες και στον Πίσω Αετό.
Άλλο ωραίο αξιοθέατο είναι τα χιλιόμετρα από πετονιές και δίχτια, όπως και τα χιλιάδες βαρίδια και πλαστικά δολώματα που παρατάμε στο σκουπιδότοπο που λέγεται θάλασσα, που ευτυχώς δεν τον βλέπουμε ρε παιδί μου και δεν μας χαλάει την αισθητική.
Μπορώ να ανεβάσω χιλιάδες φωτογραφίες από τα ευρήματα στον βυθό της Ιθάκης, αλλά δε βαριέσαι ρε αδερφάκι..

 Φωτογραφία του George Lilas.

 Φωτογραφία του George Lilas.



Φωτογραφία του George Lilas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου