Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ "ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ" πλησιαζει!

Η προκληση κοντευει!!
  • Family : 26 Μαίου, 2018 στις 17:00 μ.μ.
  • Odyssey και Odyssey Plus : 27 Μαίου, 2018 στις 8:00 π.μ.
Δευτερα  12 Μαρτιου στις  19:00 στο 
κοινοτικο Πόρου,,εγινε  η ενημερωση στους  επαγγελματίες της περιοχήςΤοπίο ...απερίγραπτο,
γεύσεις ...μοναδικές.
Εάν σκέφτεστε για Νησί του Αγίου Πνεύματος και πολύ Ποδήλατο ... σκεφτείτε τη Κεφαλλονιά. Επωφεληθείτε από τα πακέτα της Διαμονής, της Εστίασης, των Υπηρεσιών και των Εκπτώσεων.
http://www.kefaloniabikechallenge.org/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%C…/


2018 Συνεργαζόμενα Ξενοδοχεία – Εστιατόρια – Επιχειρήσεις – Εκπτώσεις …
KEFALONIABIKECHALLENGE.ORG


ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ KEFALONIA BIKE CHALLENGE ;

      • 26 – 27   MAIOY   2018
      •  15 – 16  IOYNIOY 2019
      •   6 – 7     IOYNIOY 2020

 ΕΓΓΡΑΦΗ

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ;

Κάθε συμμετέχων θα λάβει τα ακόλουθα:

  • Παροχή υποστήριξης  Πρώτων Βοηθειών από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών , Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κεφαλληνίας.
  • Έκπτωση της Kefalonian Lines  50 % στα εισητήρια των πλοίων,  των επιβατών και των οχημάτων  ανεξαρτήτως αριθμού.
  • Εκπτώσεις στις τιμές που αφορούν τη διαμονή σας
  • Εκπτώσεις στις τιμές που αφορούν τη διατροφή σας & προσφορές σε αγαθά και παροχές υπηρεσιών
  • Μία κάρτα συμμετοχής του KBC, όπου θα αναγράφονται : Το είδος της διαδρομής που έχετε επιλέξει, τα στοιχεία σας καθώς επίσης και χώρος για τη σφράγιση της κάρτας.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο Welcome Pasta Party.
  •  Ατομική Χρονομέτρηση.
  • Μια σειρά από πλήρως εξοπλισμένες στάσεις ανάπαυσης με εκπληκτικό φαγητό και φιλική εξυπηρέτηση.
  • Αναμνηστικό Μετάλλιο & Δίπλωμα.
  • Μια αξέχαστη εμπειρία από μια μεγάλη μέρα πάνω στο ποδήλατο με μαγευτικό τοπίο.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ;

Ναί. Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύεται από νόμιμο κηδεμόνα. Ο νόμιμος κηδεμόνας πρέπει να είναι παρών για να υπογράψει για τον/την ανήλικο/η και πρέπει να συμφωνήσει να τον/την συνοδεύει κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ONLINE ΓΙΑ ΤΟ KBC;

Παρόλο που συνιστούμε να εγγραφείτε όσο το δυνατόν νωρίτερα, μπορείτε να εγγραφείτε μέχρι τις 8:00 π.μ. την ημέρα της βόλτας.

Η Διαδρομή

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ;

Δουλεύουμε σκληρά κάθε χρόνο για να παρέχουμε τις πιο σύγχρονες, κατάλληλες πληροφορίες για τους αναβάτες μας. Έρχεται πλήρης με πληροφορίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των εκδηλώσεων, διαδρομών, χώρους στάθμευσης,  κλείσιμο δρόμων, σήμανση πορείας, στάσεις ανάπαυσης, κ.λ.π. Εάν έχετε εγγραφεί στο Kefalonia Bike Challenge, να αναμένετε έναν Οδηγό Αναβάτη να “προσγειωθεί” στο ταχυδρομείο σας περίπου δύο εβδομάδες πριν από την ημέρα της εκδήλωσης.

ΤΙ ΩΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ;

  • Family : 26 Μαίου, 2018 στις 17:00 μ.μ.
  • Odyssey και Odyssey Plus : 27 Μαίου, 2018 στις 8:00 π.μ.

ΤΙ ΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ;

  • Family : 26 Μαίου, 2018 στις 18:00 μ.μ.
  • Odyssey και Odyssey Plus : 27 Μαίου, 2018 στις 20:00 μ.μ
Μετά τις 20:00 μ.μ, δεν καταγράφονται χρόνοι τερματισμού, οι υπηρεσίες υποστήριξης δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες και το K.B.C κλείνει. Θα πρέπει να επιλέξετε μία διαδρομή η οποία όχι μόνο να ταιριάζει με τη φυσική σας κατάσταση, αλλά και να σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε με ασφάλεια τη διαδρομή, έτσι ώστε να μπορείτε να συμμετέχετε στην εκδήλωση των απονομών.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΕΙΤΑΙ ;

Ναί. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, αυστηρά, το KBC δεν είναι αγώνας. Ωστόσο, οι συμμετέχοντες θα χρονομετρηθούν  και θα καταγραφούν για το πόσο χρόνο χρειάστηκαν για να ολοκληρώσουν την πορεία τους. Δεν θα κοινοποιηθεί λίστα τερματισμού, και πάλι αυτό δεν είναι ένας αγώνας.

 ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ;

Στείλτε μας ένα e-mail : kbikechallenge@gmail.com

ΚΑΝΟΝΕΣ

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ

Οι δρόμοι που ενσωματώνουν το Kefalonia BIKE CHALLENGE είναι πολύ τεχνικοί και δύσκολοι, πολύ περισσότερο από αυτούς που βρίσκονται σε άλλες οργανωμένες βόλτες. Για το λόγο αυτό, όλοι οι αναβάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν κίνδυνοι στην πορεία, όπως: λακκούβες, κατοικίδια, οικόσιτα, κοπάδια ζώων, χαλίκια, μπαλώματα, χωμάτινοι δρόμοι και απότομες κατηφόρες / αναβάσεις. Απρόβλεπτες οδικές συνθήκες όπως λιμνάζοντα νερά, πάγος, λάδι, ή απορρίμματα μπορεί να είναι παρόντα στην πορεία και όχι μόνο.

ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ

Ναι, χρειάζεστε και τα δύο για να συμμετάσχετε στο Kefalonia Bike Challenge. Ούτε είναι προαιρετικά. Συγγνώμη. Και τα δύο θα πρέπει να είναι σε αξιόπιστη κατάσταση λειτουργίας, ώστε να μην δημιουργείτε κίνδυνο για τον εαυτό σας ή τους άλλους όταν για παράδειγμα “σας πέσει”η αλυσίδα, ή φύγει το ελαστικό από το στεφάνι ή ακόμα εάν πέσει ένα μπουκάλι νερό από μία πολύ χαλαρή θήκη παγουριού.
Όλοι οι ποδηλάτες πρέπει να εξασφαλίσουν ότι ο εξοπλισμός τους είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση πριν από τη βόλτα.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Υπάρχει ένας αυστηρός κανόνας: ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΛΩΡΙΔΑ ή τη νοητή κεντρική γραμμή η οποία διαχωρίζει τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της βόλτας. Το K.B.C δεν παρέχει αστυνομική συνοδεία για την έναρξη, κατά τη διάρκεια, το τερματισμό της διαδρομής και η διοργάνωση είναι αδύνατο να αποτρέψει την τοπική αστική κυκλοφορία από την είσοδο της στην πορεία της εκδήλωσης. Σε οποιαδήποτε στιγμή είναι δυνατόν για τα παντός είδους οχήματα να εισέλθουν στην πορεία και να ταξιδεύουν παράλληλα ή και αντίθετα στη ροή των αναβατών. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό ότι όλοι οι αναβάτες υπακούουν στο Nόμο που αφορά τη Διπλή Διαχωριστική Λωρίδα και ποδηλατούν στα δεξιά της κεντρικής λωρίδας του δρόμου.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ

Διεξάγουμε αυτή την εκδήλωση σε μερικούς από τους πιο απομακρυσμένους δρόμους της επαρχίας μας.Παρ ‘όλα αυτά, αυτοί οι δρόμοι περνούν μέσα από τοπία εργασίας και όσοι χρησιμοποιούν αυτούς τους δρόμους απαιτούν σεβασμό και ευγένεια. Οι κάτοικοι σε αυτές τις διαδρομές ενημερώνονται για την εκδήλωση, αλλά η χρήση του οδικού δυκτίου από μεγάλο αριθμό αναβατών μπορεί να προκαλέσει κάποιες ανωμαλίες. Παρακαλείστε να είστε ευγενικοί στους οδηγούς και να τους αφήνετε να περνούν οδηγώντας προς τα δεξιά όποτε είναι λογικά ασφαλές να το κάνετε.

ΜΗ ΡΥΠΑΙΝΕΤΕ

Εάν θεαθείτε να ρίχνετε σκουπίδια ή απορρίματα, συσκευασίες gel, αεροθαλάμους ή οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα μίας χρήσης στο έδαφος, θα σας επιβληθεί μία ειδοποίηση. Τη δεύτερη φορά που θα θεαθείτε να ρυπαίνετε θα αποκλειστείτε *.  Η διοργάνωση δεν δύναται να  καθαρίζει μετά από σας.

ΕΠΙΒΟΛΗ

Θα επιβάλουμε όλους αυτούς τους κανόνες προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των αναβατών.Υπάρχουν πάντα μερικοί άνθρωποι σε κάθε μεγάλη ομάδα ποδηλατών που για κάποιο λόγο παραβιάζουν τους κανόνες του δρόμου. Σε μια διαδρομή τόσο μεγάλη και προκλητική, μπορεί να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες σε αυτό το είδος απερισκεψίας. Μερικές θα μπορούσαν να είναι μοιραίες. Η διοργάνωση του KBC, μοτοσυκλέτες, προσωπικό και εθελοντές  θα σας ταξιδέψουν για να σας προσφέρουν την καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία. Θα εξασφαλίζουν επίσης ότι ακολουθούνται όλοι αυτοί οι κανόνες. Αν παραβιαστούν αυτοί οι κανόνες, θα αποκλειστείτε *.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Εάν, ανά πάσα στιγμή, αντιμετωπίζετε τους άλλους συναθλητές με έλλειψη σεβασμού, συμπεριλαμβανομένων των παραγόντων της εκδήλωσης, εθελοντών, των συνεργατών, των προπονητών, των οδηγών μοτοσικλετών, της τεχνικής υποστήριξης ή οποιουδήποτε άλλου, θα αποκλειστείτε *.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Το Kefalonia Bike Challenge λέγεται ότι είναι ένα από τα πιο ευχάριστα ποδηλατικά γεγονότα στα νησιά του Ιονίου Πελάγους. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό και θέλουμε να ταξιδέψετε στα σπίτια σας όσο το δυνατόν εκστασιασμένοι γίνεται για την εκδήλωση όπως εμείς σας την προσφέρουμε . Ακολουθήστε αυτούς τους κανόνες, κρατάτε το κεφάλι σας ψηλά και συμπεριφερθείτε στους άλλους όπως θα θέλατε να συμπεριφερθούν και οι άλλοι σε εσάς.
Θα φύγετε με μια πολύ αξέχαστη εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου