Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Καιρός για αποτοξίνωση και δίαιτα.

Καλά κάνατε και φάγατε. Να είστε καλά και να μπορείτε να ξαναευχαριστηθείτε και άλλα εορταστικά τραπέζια. Οι ημέρες των εορτών πέρασαν και ήρθε η στιγμή να κάνουμε αποτοξίνωση και να αποβάλουμε όλες τις τοξίνες που έχει το σώμα μας από τα πολλά γλυκά, το αλκοόλ και τα υπόλοιπα βαριά φαγητά.

Υπάρχουν τρόποι να αποτοξινωθείτε τρώγοντας έξυπνα και υιοθετώντας μερικές κινήσεις που θα βοηθήσουν τον οργανισμό σας να απομακρύνει τις τοξίνες.
Το αλκοόλ και οι καταχρήσεις των γιορτών μπορεί να επιβάρυναν και το συκώτι σας. Για να το αποτοξινώσετε θα πρέπει να πίνετε άφθονο νερό (τουλάχιστον 8 ποτήρια την ημέρα). Τα νεφρά μέσω της διούρησης καθαρίζουν τον οργανισμό από τις τοξίνες που βρίσκονται στο σώμα μας και αυτός είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να βοηθήσετε το συκώτι σας να αποβάλλει τις τοξίνες. Έχετε πάντα ένα μικρό μπουκαλάκι νερό μαζί σας. Στόχος είναι το «ξέπλυμα» του οργανισμού, ενώ αν συνδυαστεί με μία φέτα λεμόνι θα έχει επιπλέον οφέλη. Η ενυδάτωση του οργανισμού είναι βασική σε μια περίοδο αποτοξίνωσης. .....................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου