Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Ντιμιτρόφ: Ο όρος «Μακεδονία» δεν ανήκει ούτε στην Ελλάδα


Ένα -όχι και τόσο νέο- χαρτί πάνω στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης για την ονομασία της ΠΓΔΜ βάζουν τα Σκόπια: την αρχή της μη αποκλειστικότητας. Σε…
NEWS.IN.GR

3 σχόλια:

  1. Εντάξει εμείς θα τη λέμε Μακεδονία του Αλέξανδρου και οι άλλοι αφού τη θέλουνε μέχρι τη Βαλτική ας τση δώσουνε ό,τι ονομασίες θέλουνε! Χα χα.

    Το θέμα δεν είναι φιλολογικό και για να πάρει κανείς αποφάσεις πρέπει να έχει γνώσεις του τί «παίζει μπάλα» όχι μόνο με τους σκοπιανούς αλλά και με "έξωθεν" καταστάσεις.
    Πράγματα και γνώσεις που εμείς δε πρόκειται να μάθουμε οπότε τα περί δημοψηφίσματος είναι σκέτη μακ….α, διότι το πόπολο αποφασίζει και πηγαίνει σα σκυλί στ΄ αμπέλι έκπαλαι, άνευ πλήρους και σωστής ενημέρωσης.
    Το μόνο που κερδίζει είναι να του πέφτει στη καμπούρα λόγω άγνοιας του τι γίνεται πίσω από τον «μπερντέ», το βάρος αποφάσεων που φυσιολογικά σε άλλους ανήκει και έτσι βγαίνει «κερατάς και δαρμένος».
    Καθότι οι μάχες δεν κερδίζονται μόνο με το συναίσθημα αλλά χρειάζεται επιτελείο.

    Κά κα κα κα κα κα κα κα κα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου χαλάσανε το ένα πληκτρολόγιο τα παιδιά ,εξού και οι σύντομες απαντήσεις.τα περισσότερα γράμματα δεν λειτουργούν.γι αυτό και στο μήνυμα αντιγραφή επικόλληση στο όλα καλά έκανα.Παρα τα σαμποτάζ συνεχίζουμε θα πάρω άλλο πληκτρολόγιο αύριο. Μέχρι τότε θα γράφω με το κινητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή