Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΟΑΕΔ: Πώς να πάρετε 20.000 ευρώ για να δημιουργήσετε μία νέα επιχείρηση

ΟΑΕΔ: Πώς να πάρετε 20.000 ευρώ για να δημιουργήσετε μία νέα επιχείρησηΈνα πρόγραμμα, ύψους 20.000, αναμένεται να προκηρύξει το επόμενο διάστημα ο ΟΑΕΔ, που θα παρέχει επιδότηση σε ανέργους για να ξεκινήσουν δική τους επιχείρηση

Όπως ανέφερε η Διοικήτρια του Οργανισμού, το πρόγραμμα θα αφορά τη στήριξη νέων που έχουν επιχειρηματικές ιδέες, ώστε να διαμορφώσουν επιχειρηματικό σχέδιο, να αξιολογηθούν τα καλύτερα και στη συνέχεια να υπάρχει καθοδήγηση στην είσοδο στην αγορά.

«Δεν θα ζητήσουμε να καταθέσουν έτοιμο επιχειρηματικό σχέδιο, αλλά επιχειρηματική ιδέα, επιτροπές αξιολόγησης θα κρίνουν ποιες είναι ώριμες και αυτές θα μετατραπούν σε επιχειρηματικό σχέδιο. Η επιδότηση θα είναι 15.000-20.000 ευρώ, μπορεί και παραπάνω», όπως σημείωσε η κ. Καραμεσίνη.

Η δυνατότητα θα δίνεται και σε ομάδες που θέλουν να συγκροτήσουν επιχειρηματικά σχήματα, είτε στην ιδιωτική είτε στην κοινωνική οικονομία και «το ύψος της επιχορήγησης θα αλλάζει ανάλογα με το ύψος του επιχειρηματικού σχεδίου και τον αριθμό των μελών, των εταίρων». «Θα εκδόσουμε συμβουλευτική για 5.000 άτομα, ελπίζοντας στο τέλος να καταλήξουμε σε 2.500 βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια», όπως είπε.
πηγη kefaloniamas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου