Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Το Αργοστόλι που αγαπάμε , Στις 29 Δεκεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολιού από το ΡΙΦΟΡΤΣΟ

Φωτογραφία της Stamatia Vitsentzatou.Στις 29 Δεκεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολιού η πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ του Συλλόγου Ριφόρτσο..~ Το Αργοστόλι που αγαπάμε ~¨¨< με δωρεάν είσοδο > 'Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ με αφορμή τα 260 χρόνια που είναι πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς ξεκινάει από τη γέννηση του Αργοστολιού το 1757 και καταλήγει στο σήμερα, μέσα από δραματοποιημένες σκηνές, φωτογραφίες, βίντεο,χορούς, και συνεντεύξεις..

Η προβολή θα γίνει στις 20.30 της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου σε λίγες μέρες ,θα σας παρουσιάσουμε το trailer του ντοκιμαντέρ, Το Ριφόρτσο συνεχίζει με δύο ακόμα εκδηλώσεις, την εορταστική περίοδο Λίγο πριν τα Χριστούγεννα σε ημερομηνία και ώρα που θα σας ανακοινωθεί σύντομα, θα προβληθεί στο Ληξούρι το ντοκιμαντέρ ~ Η Κουλούρα της γωνιάς~ ένα ωραίο έθιμο των Χριστουγέννων στο νησί ήταν και η Κουλούρα της γωνιάς, το οποίο γινόταν παραμονή αυτής της μεγάλης θρησκευτικής εορτής, όπως μνημονεύεται από περιηγητή στην Κεφαλονιά του 1829.
Και στις 27 Δεκεμβρίου ώρα 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου..η εκδήλωση ΘΗΝΑΙΑ... έτσι όπως παλιά σε συνεργασία με το Πολιτιστικό σύλλογο του Αγκώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου