Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ POROSNEWS ,, ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!! Η ΑΛΑΓΗ ΤΗς ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Μην ακουτε κανέναν,, η Πραγματική αληθεια  δεν κρυβεται εκει  εξω  ,, αλλά εδώ στον Πόρο!!
Από το POROSNEWS: φωτογραφία της επιχωματωμένης εισόδου του ηγεμονικού θολωτού μυκηναϊκού τάφου των Τζαννάτων το έτος 1990.Είναι ακριβώς η χρονιά που εντοπίστηκε η μυκηναϊκή νεκρόπολη. Την εικόνα αυτή πρωτοαντίκρισε η αρχαιολογική κοινότητα στο πρόσωπο της Αρχαιολόγου Δρ. Αδαμαντίας Βασιλογάμβρου που υπηρετούσε τότε στην ΣΤ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών αρχαιοτήτων η οποία επιβεβαίωσε την ύπαρξη του μνημείου και ενημέρωσε αυθημερόν την υπηρεσία της για την ύπαρξη της σπουδαίας όπως εξελίχθηκε αργότερα μυκηναϊκής εγκατάστασης. Αμέσως μετά την επίσκεψη της Αδαμαντίας Βασιλογάμβρου ακολούθησε η επίσκεψη του Προϊσταμένου εκείνη την εποχή της ΣΤ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών αρχαιοτήτων Αρχαιολόγου Δρ. Λάζαρου Κολώνα για να δρομολογηθεί τον επόμενο χρόνο η κατεπείγουσα ανασκαφή του. Από αυτό εδώ το σημείο ξεκίνησε η πορεία της αναζήτησης της ταυτότητας της άγνωστης μέχρι τότε Μυκηναϊκής εγκατάστασης. Την σκυτάλη των ανασκαφών μετά από την επιλογή του Δρ. Λάζαρου Κολώνα ως Γενικού Δ/τη Αρχαιοτήτων Ελλάδος ανέλαβε το 2011 ο Αρχαιολόγος Δρ.Αντώνης Βασιλάκης καθηγητής σήμερα του Πανεπιστημίου Simon Fraser. Στην φωτογραφία η Μαρία Γκίαφη την εποχή που εντοπίστηκε η είσοδος του τάφου.

ΑΠΟ  ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΥΡΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙς  ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,, ΚΑΙ  ΤΟ  ΕΥΤΥΧΗΜΑ  ΕΙΝΑΙ   ΟΤΙ  ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑς   ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΑΡΚΕΤΟΙ!!!
ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΘΕΣΙΝΗ ΦΩΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017


FREE SUNBEDS ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

και  κάθε μέρα;  νέοι  "Πραγματικοι "  Φίλοι!!

Ο  δικτυακος μεχρι σημερα  φίλος  
Georgios Kakis Konstantinatos ,με την μήτερα του  Νικολέτα Ζαχαράτου!!!
γνωριστηκαμε  και από κοντά!!
Επισκέφτηκάν τον Τάφο του "Οδυσσέα" και μιλήσαμε για πολλά Ομηρικά και
Θεατρικά θέματα!!!!!!!
Ειλικρινά  χαίρομαι  πραγματικά ,  που  μέσω  της προσπάθειας να παρουσιάσω  έστω και με αυτόν τον  ερασιτεχνικό  τρόπο την μοναδικότητα  του τόπου μου,, έχω κάνει πάρα πολλές αξιόλογες γνωριμίες, και και έχω αποκτήσει και που περισσότερη γνώση!!
Ο καλός φίλος Γιώργος  ο (κακιστος)  (μου εξηγησε πως βγηκε το κακης)
και   με ενημέρωσε και για την πιθανή εκδοχή από που προέκυψε  και  το επώνυμο μου,  και άλλα πολλά  και σε σχέση με τα ομηρικά!  
Εχει και αυτός  λοιπόν  φωτο σαν της  Μαρίας,, και την   παρόμοια ακριβός  Τρέλα  σαν την δική μου.
Το   φρένο,, στο  τι παιζετε  ΕΔΩ, ισως  τελικά  επηρεάζει κατα πολυ την Ιστορία,, και πολλοι  δεν το θέλουν!,Το  ποιανου  ειναι ο Τάφος πολλοι το ξέρουν,, Αλλα  δεν τολμουν ν το πουν επισημά!!

Κατέβηκαν οι Δωρειιες ή τελικά ανέβηκάν οι Μινωίτες!!
Τελικα  το ΗΕLLAS   ΕΝΟΧΛΕΙ,,,, αλλά τελικά  αυτοί Ειμαστε!
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ  

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013


ΙΩΝΕΣ - Δωριείς και Μινωίτες

ΛΟΙΠΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
16 Σεπ 2012
Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΔΩΡΙΕΩΝ Γύρω στο 1100 πΧ (11 ος αι πΧ) οι Δωριείς μετακινήθηκαν από τα βόρεια προς τη νότιο Ελλάδα. Η μετακίνηση αυτή δεν έγινε μονομιάς. Κράτησε πολλά χρόνια. ΠΙΝΔΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΔΩΡΙΔΑ ...
19 Δεκ 2012
Κάθοδος στα 45 μέτρα, στο σπήλαιο Αγγαλάκι μαζί με φίλους είναι η νέα περιπέτεια του Κώστα.. Μπράβο στους ατρόμητους των σπηλαίων! μας έδωσαν την ευκαιρία για εκπληκτικές φωτογραφίεςτοιων και ανατριχιαστικές ...
ΚΑΙ  ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΛΑΧΑΤΑ ΣΑΜΗΣ

Οι Μινωίτες είναι Ευρωπαίοι - Κορυφαίος Ελληνας γενετιστής ανατρέπει τις θεωρίες για την καταγωγή τους


Οι Μινωίτες είναι Ευρωπαίοι - Κορυφαίος Ελληνας γενετιστής ανατρέπει τις  θεωρίε
Το παγκόσμιο ενδιαφέρον προσελκύει η μελέτη του σπουδαίου γενετιστή Γιώργου Σταματογιαννόπουλου που ανατρέπει τα δεδομένα σε ότι αφορά την καταγωγή των Μινωιτών. Σε αντίθεση με τα μέχρι στιγμής δεδομένα που ήθελαν τους Μινωίτες να κατάγονται από Αιγύπτιους, Λίβυους ή άλλους πληθυσμούς της Αφρικής, η νέα αυτή μελέτη αποδεικνύει ότι το DNA των Μινωιτών  ταυτίζεται με αυτό κατοίκων της Νοτίου και της Βορειοδυτικής Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου