Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ



Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης καλεί το σωματείο των εργαζομένων στον ΟΤΕ, το σωματείο εργαζομένων στην Περιφέρεια, το σύλλογο των ΟΤΑ, το σωματείο δικαστικών υπαλλήλων, τους φορείς των επαγγελματιών που καλύπτουν τους εργασιακούς χώρους της περιοχής, την ΕΛΜΕ-ΚΙ, το σύλλογο Δασκάλων, την Ένωση Γονέων και Κηδεμόμων καθώς και τους εργαζόμενους του νομού και ειδικότερα του Αργοστολίου, τους γονείς και τους δασκάλους του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου αλλά και όλων των σχολείων του Αργοστολίου και του Νομού σε σύσκεψη την Τετάρτη 20/9 και ώρα 20.30 μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, με θέμα την οργάνωση της πάλης ενάντια στη λειτουργία της νέας κεραίας της COSMOTE.

Απαιτούμε:
  1. Άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου συμπλέγματος κεραιών.
  2. Παροχή πλήρους ενημέρωσης για τη λειτουργία του συνόλου των “φανερών και κρυφών”, “νόμιμων και παράνομων” κεραιών που βρίσκονται στο νομό μας και τη λήψη ανάλογων μέτρων.
  3. Απαγόρευση εγκατάστασης κεραιών κινητής τηλεφωνίας κοντά σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, στάδια, νοσοκομεία, πάρκα, και άλλους δημόσιους χώρους συνάθροισης προτάσσοντας την προστασία της δημόσιας υγείας.

Να μη λείψει κανείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου