Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Τελευταίο αντίο στον πρωτοπόρο σεισμολόγο, τον μεθοδικό ερευνητή γεωφυσικής, τον παγκόσμιας φήμης επιστήμονα, τον ΑΝΘΡΩΠΟ & φίλο ΗΛΙΑ ΤΣΙΑΠΑ!

Ιt is my sad duty to report that Mr Elias Tsiapas - founder and pioneer of the TCT (Tsiapas Cascading Theory) quake forecasting method - passed away earlier today following a long health battle.
Mr Tsiapas was an excellent scientist & researcher and a fine human being.
Elias, thank you for your kindness, your friendship and the time and effort you dedicated to all of us over the years.
May you rest in peace.
Ο Μάνος Ελευθερίου πρόσθεσε 2 νέες φωτογραφίες

Τελευταίο αντίο στον πρωτοπόρο σεισμολόγο, τον μεθοδικό ερευνητή γεωφυσικής, τον παγκόσμιας φήμης επιστήμονα, τον ΑΝΘΡΩΠΟ & φίλο ΗΛΙΑ ΤΣΙΑΠΑ!
Η θεωρία του για την ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΕΙΣΜΩΝ και οι επαληθεύσεις των προγνώσεών του συζητούνται, θετικά, πια από την παγκόσμια κοινότητα εκτός από τη μίζερη ελληνική, η οποία τώρα …θα τον αντιγράψει!

Στις 2 Νοεμβρίου του 2015 ήταν καλεσμένος στην πόλη μας, το Γαλάτσι, σε μια ημερίδα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής για την πρόγνωση των σεισμών. Προγραμματίζαμε και μία δεύτερη, αυτό το διάστημα, αλλά …θέλησε να πάει αλλού!
Άλλος ένας ΜΕΓΑΛΟΣ Έλληνας αφήνει, σε όλο τον κόσμο, το τεράστιο έργο του. Μια μεγάλη παρακαταθήκη - για όλους μας - και, κυρίως, για την επιστημονική κοινότητα η οποία και πρέπει να το αξιοποιήσει για το καλό όλου του πλανήτη.
Αντίο, Ηλία! Σ΄ ευχαριστούμε. Απλά σ΄ ευχαριστούμε!
 http://www.eviazoom.gr/.../evia-nea-stura-vrethike-nekros...

Θλίψη σε όλη την Εύβοια και όχι μόνο προκάλεσε ο θάνατος του Ηλία Τσιάπα...

Ο γνωστός σεισμολόγος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, στα Νέα Στύρα, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας καθώς είχε διαγνωστεί και με όγκο στο κεφάλι. 

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στις 16:30 το απόγευμα της Παρασκευής (29-09-2017) στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Νέα Στύρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου