Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Εντυπωσιακή η έκθεση παλαιών αντικειμένων σε Πόρο












Εντυπωσιακή η έκθεση παλαιών αντικειμένων 
             Κατασκευές με παλιά επαγγέλματα.
Την έκθεση την  έχει δημιουργήσει με πολύ μεράκι, ο κ. Χαράλαμπος Μακρής. Καλεσμένος από τον επ/πρόεδρο Γεώργιο Μεταξά χθες βράδυ στην πλατεία του Πόρου που πλήθος κόσμος Έλληνες και ξένοι επισπεύτηκαν την έκθεση του  κ, Χαραλάμπου Μακρή, που παρουσίασε με πολύ αγάπη όλες τις κατασκευές του, που χρόνια ερευνητής και συλλεχτείς, συγκέντρωνε όλα τα απαιτούμενα υλικά που χρειάζονταν για να παρουσιάσει τις κατασκευές των επαγγελμάτων με την κίνησή τους, όπως οι λατέρνες, ο ανεμόμυλος, ο παγωτατζής, αργαλειός, οι μπαρουτόμυλοι, το παραδοσιακό ψητοπωλείο, όλα προσεκτικά κατασκευασμένα και λειτουργικά. Καθώς και  σπάνιο φωτογραφικό υλικό με επαγγελματίες της εποχής. 

Πραγματικά μία σπουδαία δουλειά που άξιζε τον κόπο να την δείτε από κοντά. Στην  έκθεση μας τίμησαν με την παρουσία του εκατοντάδες πολίτες καθώς και ο Αντιδήμαρχος  Σπυρος Σολωμός ,ο κύριος Ανδρέας Ζαπαντης, ο πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Αγίας Ειρήνης  Τότολος Μιχάλης , ο πρώην Δήμαρχος Μάκης Μεταξάς , και άλλοι πολλοί χωρείς να αναφέρω άλλα ονόματα.
Εντύπωση μας έκανε το ενδιαφέρον από τα παιδιά με τις διάφορες ερωτήσεις που έκαναν στον κύριο Μακρή που τους εξηγούσε τον κάθε μηχανισμό πώς δουλεύει .
Συγχαρητήρια φίλε Χαράλαμπε για την αξιόλογη δουλειά που έχεις κάνει ακόμη μία φορά μπράβο.
Θέλουμε  να ευχαριστήσουμε  τους φίλους που βοήθησαν για να ολοκληρώσουμε αυτή την έκθεση, τον Κώστα Κουστουμπαρδη και Α Γαβριελατο  και το φιλο Σωκράτη  Μανέντη ,για τα τραπέζια. 
  Γεώργιος Μεταξάς  16 Αυγούστου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου