Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

SHOWBIZ - Το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ «ζαλίζει» την Κεφαλλονιά με το μαύρο μπικίνι του

SHOWBIZ 
(Ενημερωση από τον φιλο Σπ. Καγκαδη) 

Το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ «ζαλίζει» την Κεφαλλονιά με το μαύρο μπικίνι του

Η καυτή Ελληνίδα του «Skyfall», που μάγεψε με τα κάλλη της τον μυστικό πράκτορα «007», συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα, προκαλώντας... ζαλάδα στους χιλιάδες followers της στο Instagram με τις σέξι αναρτήσεις της. Μετά τη Μύκονο, όπου τα πέρασε μούρλια με τις φιλενάδες της Κατρίνα Τσάνταλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαίρη Συνατσάκη, η Τόνια Σωτηροπούλου άφησε το Αιγαίο και... έπιασε Ιόνιο Πέλαγος.

Το «κορίτσι του Τζέιμς Μποντ» βρίσκεται στην όμορφη Κεφαλλονιά από την περασμένη Παρασκευή και δεν προλαβαίνει να επισκέπτεται ειδυλλιακές παραλίες, διανύοντας μεγάλες αποστάσεις από τη μια άκρη του νησιού στην άλλη.
γαλαζοπράσινα νερά
Η πρώτη ανάρτησή της έγινε από την Αβυθο, μια παραλία με γαλαζοπράσινα νερά που βρίσκεται κοντά στην πρωτεύουσα του νησιού, το Αργοστόλι. Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, η Τόνια ποζάρει ξαπλωμένη πάνω στην αμμουδιά, φέρνοντας στον νου μας ένα παλιό αλλά θρυλικό κορίτσι του «007», την Ούρσουλα Αντρες, η οποία είχε γράψει ιστορία στο φιλμ «Dr No» με το δικό της αποκαλυπτικό μπικίνι, στη σκηνή που έβγαινε από τη θάλασσα. Η Τόνια επισκέφθηκε φυσικά και τον Μύρτο, μία από τις πιο φημισμένες ανά την υφήλιο ελληνικές παραλίες. Για την εμφάνισή της εκεί η ηθοποιός επέλεξε ένα λευκό ολόσωμο μαγιό, το οποίο συνδύασε με μια μάξι ρόμπα.
Η ίδια, σχολιάζοντας την υπέροχη θέα από ψηλά, έγραψε «Ελλάδα. Νικήστε το αυτό αν μπορείτε», εννοώντας πως το τοπίο του κεφαλλονίτικου Μύρτου και της πατρίδας μας γενικότερα είναι ασυναγώνιστο. 
Και κάπως έτσι η όμορφη Τόνια διαφήμισε τα Επτάνησα σε όποιο μέρος της Γης διαθέτει follower. Οσο για τον αγαπημένο της Αλέξη Γεωργούλη; Δεν τον είδαμε σε καμία ανάρτησή της. Μπορεί όμως να τραβούσε εκείνος τις φωτογραφίες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου