Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Αρθρο Σπύρου Καγκαδη

Το ενδεχόμενο μιας χρονικής απομάκρυνσης της πιο πιθανής ημερομηνίας των νέων εκλογών που θα φέρει στην εξουσία μια φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι ρίχνει αυτές τις ημέρες το Χρηματιστήριο της Αθήνας παρά την πολυδιαφημισμένη από την κυβέρνηση "Έξοδο της Ελλάδας στις Αγορές" λόγω της κοινοβουλευτικής ισχυροποίησης της κυβέρνησης μετά την ψήφιση από τους 153 βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ του πρόσφατου μνημονίου με τα πολύ σκληρά μέτρα τους. Από καιρό σας έχω πει ότι μόνο η προοπτική μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, με την πολιτική της μείωσης των φόρων, των απαρχαιωμένων κρατικών δαπανών και της αναξιοπιστίας του κράτους μπορεί να προκαλέσει το τεράστιο θετικό επενδυτικό σοκ που θα φανεί πρώτα στις τιμές των Ελληνικών μετοχών και στην συνέχεια σ' όλη την υπόλοιπη οικονομία. Κατά την γνώμη μου, μέχρι την ημέρομηνια που γίνουν ξανά εκλογές όλοι οι Νεοδημοκράτες πολιτικοί πρέπει να προετοιμάσουν το έδαφος για μια δυναμική καμπάνια όλης της χώρας για την προσέλκυση επενδυτών/επενδύσεων από το εξωτερικό (Έλληνες και ξένους) που θα φέρουν χρήμα, καλές θέσεις εργασίας και ανάπτυξη για όλους έμμεσα ή άμεσα. όταν θα έρθει ο Κυριάκος στην εξουσία Μόνο η ειλικρινά φιλοεπενδυτική Νέα Δημοκρατία μπορεί να φέρει στη χώρα "τσουνάμι" επενδύσεων που μόνο αυτές μπορούν να σώσουν τους Έλληνες από τα προβλήματα τους και όχι άλλο οι λογικές των κρατικών δαπανών του παρελθόντος. Αυτές οι αριστερές και κρατιστικές λογικές άλλωστε μας χρεοκόπησαν άλλωστε και όχι τα μνημόνια που ήρθαν μετά σαν δυσάρεστο φάρμακο! Αυτή είναι η αλήθεια, μόνο με τον Κυριακο


2 σχόλια:

  1. Ήθελα το λοιπόνε να ήξερα ετούτος ο συνονόματος ο Γκαγκάδης έχει πολλά μαλλιά για όχι??
    Κοιτώντας ενίοτε τσι αναλύσεις του και μη βγάζοντας άκρη, με τσι δικιές μου πάντα λογικές θυμήθηκα τα λόγια ενός Πόντιου στη καταγωγή:
    Τσου φαλακρούς φίλε να τσου προσέχεις μου έλεε γιατί έχουνε ένα πλεονέχτημα.
    Μπορεί να παίρνει το κεφάλι τσου αέρα και να δουλεύει με πολλές στροφές το μυαλό τσου, ενώ οι άλλοι άμα και κάνει και καύσωνες ιδίως, αναγκαστικά ρίχνουνε τσι στροφές από κίνδυνο υπερθέρμανσης.
    Οπότε μάλλον μαλλιαρός μου φαίνεται γιατί δε μπορεί να γίνεται τσή εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα γύρω μας και αυτός να μην έχει πάρει μυρουδιά τίποτις!
    Τον ευχαριστώ βεβαίως γιατί η ανάλυσή του μου θύμισε μια παλιά μου γνωριμία από το Μπραζίλ!
    Την Μαρί Χουάνα Νταμίρα Ντε Λα Κόκα Έστω Τριπ Λα Πρέζα Ντα Φούντα.
    Θεά ! Για ποιά Αθηνούλα και Πενέλοπε συζητάμε εδώ μέσα…
    Όλο Βίβα Ζαπάτα Εμιλιάνο εφώναζε!!

    Ka ka ka ka ka ka ka ka ka ka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ,, Ο ΣΠΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ,, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή