Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Πολύαθλο Σάμης-Εντυπωσιακά αγωνίσματα το Σάββατο 22 Ιουλίου

Πολύαθλο Σάμης-Εντυπωσιακά αγωνίσματα το Σάββατο 22 Ιουλίου


ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ, ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΙΒΟΣ ΜΑΧΗΣ, ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ, ΘΕΑΜΑ , ΨΧΑΓΩΓΙΑ ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
22/7/2017 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΗΣ ΣΑΜΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

Δυναμικό πολύαθλο στην παραλία της Σάμης κάτω από τον χώρο του κάμπινγκ σε ειδικά κατασκευασμένο για το σκοπό αυτό, πρωτότυπο διαγωνιστικό χώρο. Τα αγωνίσματα δοκιμάζουν και αξιολογούν ταχύτητα, επιδεξιότητα, αντοχή, δύναμη, ευελιξία, ισορροπία και ευστοχία. Το εγχείρημα συνιστά συν-διοργάνωση της ΠΙΝ-ΠΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγιαλό Σάμης, υπό την ευγενική καθοδήγηση, αρωγή, οργανωτική επιμέλεια του ΣΔ Κεφαλληνίας καθώς και την στήριξη του Ναυταθλητικού Ομίλου Σάμης.
Άφιξη αθλητών –ώρα 17.00 εγγραφή αναλόγως προσέλευσης κατά προτεραιότητα άφιξης. Το γεγονός ξεκινά ώρα 18.00.
Αφορά σε συμμετέχοντες άνδρες-γυναίκες άνω των 15 ετών οι οποίοι υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση και αγωνίζονται με δική τους ευθύνη για τυχόν ατυχήματα ή προβλήματα υγείας που ανακύψουν. Μπορούν να συμμετέχουν και παιδία αν και εφόσον συναινούν οι κηδεμόνες τους την υπογραφή σχετικής υπεύθυνης δήλωσης που θα τους δοθεί την μέρα του αγώνα από την γραμματεία της διοργάνωσης. Βραβεύεται ο 1ος Άνδρας και η 1η Γυναίκα που θα ολοκληρώσουν ταχύτερα και επιτυχώς βάσει των κανονισμών, επιλεγμένα αγωνίσματα. Μεταξύ των 2ων πρώτων ανδρών και 2ων πρώτων γυναικών θα διεξαχθεί ο τελικός.
Ως κριτήριο αξιολόγησης αναφέρεται ο ταχύτερος χρόνος ολοκλήρωσης των αγωνισμάτων. Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να λάβουν μέρος σε τμήμα εξ΄ αυτών και να αξιολογηθούν. Υποχρεούνται να συμμετέχουν σε όλα, ολοκληρώνοντάς τα αναλόγως υποδείξεων της διοργάνωσης.
Το αγώνισμα της ισορροπίας της ρακέτας με μπαλάκι, επαναλαμβάνεται αν πέσει το μπαλάκι έως τρεις φορές, μέχρι να ολοκληρωθεί χωρίς να πέσει. Μετά τις 3 φορές ακυρώνεται ο αθλητής.
Τα αθλήματα διεξάγονται σε δύο σειρές : τρέχουν ανά δύο. Δεν έχει σημασία το φύλο ή η ηλικία στα ζευγάρια καθώς χρονομετρούνται ατομικά και στο τέλος προκρίνονται οι δύο καλύτεροι άνδρες και οι δύο καλύτερες γυναίκες.
Ξεκινούν με:
  • τρέξιμο 200μ,
  • εν συνεχεία τρέξιμο σε ρόδες,
  • πέφτουν σε μια αυλακιά νερό που έχει μέσα σκοινιά,
  • ακολουθεί έρπην,
  • μετά ισορροπία με ρακέτα και μπαλάκι πάνω σε κύβους,
  • μετά σπρώξιμο καροτσιού και άμμο με 4 μπαλάκια,
  • και ρίψη μπαλακιών σε καλάθι.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ.
Σας περιμένουμε όλους να δείτε ή να συμμετέχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου