Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ,, (ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ) ΔΥΣΚΟΛΑ - Χειροπέδες στον Πολιτισμό

Χειροπέδες στον Πολιτισμό

* Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι ένα παραδοσιακό πανηγύρι θα κατέληγε με το διοργανωτή του στο αυτόφωρο;
Προχτές το βράδυ στον Αη Γιάννη στο Γαϊτάνι όταν ο πολιτιστικός σύλλογος τήρησε και φέτος το έθιμο με αρκετούς συμπολίτες να συγκεντρώνονται να χορεύουν, να τραγουδούν, να πηδούν πάνω από τις “φωτιές” και να ρίχνουν τον “κλήδωνα”, κάποιοι ενοχλήθηκαν.
* Το ίδιο ενόχλησε και τους πολίτες η ξαφνική παρουσία αστυνομικών που αναζητούσε τον διοργανωτή και του ζήτησαν να προσέλθει στο ΑΤ Πόλης για μια… υπογραφή.

Εκεί πληροφορήθηκε ότι επρόκειτο για καταγγελία λόγω ηχορύπανσης και άρχισαν τα… “όργανα”. Πέρασε ώρες επιπλήξεων μέχρι το ξημέρωμα που πήγε να μαζέψει την οικογένειά του που τον περίμενε στο δρόμο. Του ζητήθηκε από το εάν έχει πληρώσει την ΑΕΠΙ μέχρι εάν κόλλησε ένσημα στους μουσικούς. Για άδεια οδήγησης ποδηλάτου δεν ξέρουμε αν του ζητήθηκε.
* Τα παράπονα πολιτών στην εφημερίδα πολλά, όπως και οι απορίες τους για το εάν κάποιος καταγγείλει ότι τον ενοχλούν οι καμπάνες των εκκλησιών ή δεν μπορεί να κοιμηθεί από τα μπαρ τουριστικών περιοχών, τότε θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία;
Επειδή επονται πολλά πανηγύρια καλό θα είναι η Αστυνομία να ενημερώσει Ιερείς, Συλλόγους, Κοινοτάρχες και λοιπούς για το ενδεχόμενο, διότι πολύ γέλιο θα πέσει!
φωτο: SocArtes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου