Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ανοιχτή Επιστολή στην Βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης



         

Ανοιχτή Επιστολή στην Βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης
                                        


Σε λίγες ημέρες καλείστε να εκπροσωπήσετε, όχι έναν αρχηγό κόμματος ή μια κλειστή ομάδα εξουσίας, αλλά τον λαό που σας ανέδειξε στο βουλευτικό αξίωμα, στην κρίσιμη ψηφοφορία μιας ακόμη επαχθούς, απάνθρωπης και εχθρικής συμφωνίας εις βάρος του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας.

Το Μνημόνιο αυτό, το 4ο κατά σειρά και το 2ο  μιας Κυβέρνησης, που, εξαπατώντας το λαό και καπηλευόμενη ιστορικά χαρακτηριστικά που γεννήθηκαν και άνθισαν στα νησιά μας, εξελίχθηκε σε μια αμιγώς κυνική νεοφιλελεύθερη υποταγμένη εξουσιαστική μάζα, αποτελεί μνημείο οικονομικής, φορολογικής, ασφαλιστικής και εργασιακής βίας, ένα μνημόνιο αδιέξοδου παραλογισμού με διαστάσεις κοινωνικής γενοκτονίας.


Στο τόπο μας, έναν τόπο ποτισμένο με τις ιδέες του ριζοσπαστισμού, της προόδου, της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, οι πολιτικές που εφαρμόζονται, τα σκληρά και άδικα  μνημόνια,  όπως και οι ακραίες νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις, δεν μπορούν να είναι αποδεκτά. Ούτε πάλι όλοι εμείς μπορούμε να νομιμοποιήσουμε τον σίγουρο αφανισμό μας, την λεηλασία της ζωής και της προοπτικής μας, να δεχτούμε τους όρους μιας πρωτόγνωρης, μόνιμης και ανιστόρητης υποτέλειας. Όλα αυτά είναι έξω από κάθε όριο ανοχής και νομιμοποίησης.

Για τον σκοπό αυτό, Κεφαλλονίτες και Κεφαλλονίτισσες, Θιακοί και Θιακές, σας καλούμε στα πλαίσια της ρητής εντολής μας αλλά και της κοινοβουλευτικής αντιπροσώπευσης των νησιών μας, να ψηφίστε αυτή τη φορά ΟΧΙ σε αυτή την λαιμητόμο, ΟΧΙ στον αφανισμό μας, ΟΧΙ στην καταστροφή των νησιών μας και να καταψηφίσετε αυτό το εξευτελιστικό έκτρωμα. Το δικό μας ΟΧΙ δεν μπορεί να μετατραπεί ξανά σε ένα δικό σας αυθαίρετο ΝΑΙ. Κι αυτό, δεν αποτελεί έκκληση, αλλά μια δυνατή, δεσμευτική και ανανεωμένη προσταγή. Την προσταγή αυτή του λαού των νησιών μας, δεν μπορείτε να την παραμερίσετε, δεν έχετε το δικαίωμα να την παραβείτε ή να την αλλοιώσετε. Αν το πράξετε, θα κριθείτε πλέον στον τόπο αυτόν από όλους μας αλλά και από την ίδια την  ιστορία, ως persona non grata, με ό,τι αυτό σημαίνει για την ριζοσπαστική παράδοση των νησιών μας.


Το δικό μας ΟΧΙ, αυτή τη φορά ακόμη πιο δυνατό, ακόμη πιο αμετανόητο.


Ριζοσπαστικό Κίνημα
                                    https://www.facebook.com/rizospastikokinima/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου