Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Music World Expo Conferences: η πλήρης θεματολογία – Οι εγγραφές άνοιξαν

 Η πλήρης θεματολογία – Οι εγγραφές άνοιξαν…
| 19-21 Μαΐου 2017 | Ζάππειο Μεγαρο |

Αγαπητοί Φίλοι,
Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τις θεματικές ενότητες και τις σχετικές υποενότητες, των Music World Expo Conferences, που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της έκθεσης Music World Expo 2017 στο Ζάππειο Μέγαρο, την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Μαΐου 2017
Σκοπός αυτής της δραστηριότητας στην οποία υπεύθυνοι είναι οι δημοσιογράφοι Βασίλης Λαδονικόλας, Γιάννης Ριζόπουλος, Δημήτρης Σταματάκος και άλλοι δημοσιογράφοι τεχνολογίας & ειδικού τύπου, είναι η παρουσίαση και ανάλυση θεμάτων σε συνεδριακό περιβάλλον, με τη συμμετοχή ενός διευρυμένου κοινού που αναζητά έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση από τους ‘ειδικούς’ του κλάδου.

Το συνεδριακό πάνελ κάθε ενότητας θα απαρτίζεται από Έλληνες και ξένους έγκριτους & επώνυμους επαγγελματίες του κάθε κλάδου.
Όλη τη σχετική θεματολογία, μπορείτε να τη δείτε αναλυτικά στη διεύθυνση:
https://www.musicworldexpo.gr/index.php/conferences

Η παρακολούθηση των συνεδριακών εκδηλώσεων είναι Δωρεάν. Για τη συμμετοχή σε αυτές απαιτείται κράτηση θέσης μέσω εγγραφής (το link για την εγγραφή βρίσκεται κάτω από κάθε ενότητα).
Προσοχή: περιορισμένος αριθμός θέσεων. Ραντεβού στο Ζάππειο στις 19-21 Μαΐου 2017
Για περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε το ΝΕΟsite της διοργάνωσης www.musicworldexpo.gr ή επικοινωνήστε με το 210.924.5577 ήinfo@verticom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου