Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Τελετή εγκαινίων Κ.Δ.Η.Φ. Ατόμων με Αναπηρία της Ένωσης Α.με.Α ΥΠΕΡΙΩΝ




yperiwn
Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.)
Ατόμων με Αναπηρία

Της  Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ»

Διεύθυνση: Λογγός Ληξουρίου, Πόλη: Ληξούρι, Νομός: Κεφαλονιά, Τ.Κ.: 28200
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 26710-92492
e-mail: enosiyperion@gmail.com, site: http://enosi-amea-yperion.gr
Ληξούρι, 20 Απριλίου 2017
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Έχουμε τη μεγάλη χαρά να σας προσκαλέσουμε στην τελετή των εγκαινίων του Κέντρου Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία "ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΥΠΑ" της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 στις 19:00 στο Λογγό Ληξουρίου.

Το Κ.Δ.Η.Φ. είναι ένας χώρος, που δημιουργήθηκε με αγάπη και πολλούς αγώνες από την Ένωση Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ»,  στο Ληξούρι, Κεφαλονιάς, και στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος «Ιόνια Νησιά 2014-2010», στον Άξονα Προτεραιότητας 5 για την «Κοινωνική ένταξη, ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και καταπολέμηση της φτώχειας και των διακρίσεων», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
Σκοπός του Κ.Δ.Η.Φ. είναι η βοήθεια των Α.μεΑ., που θα ενταχθούν και θα εκπαιδεύονται σε αυτό, προκειμένου να συμμετέχουν σε όσο δυνατόν περισσότερους τομείς της ζωής, στηριζόμενα σε μεγάλο βαθμό στον εαυτό τους. Το Κ.Δ.Η.Φ. θα παρέχει για χρονική διάρκεια 3 ετών υπηρεσίες ημερήσιας φροντίδας και παραμονής σε Α.μεΑ. από τις 8:00 έως τις 16:00. Συγκεκριμένα, θα παρέχει δωρεάν προς τους ωφελούμενους Α.μεΑ. τη μεταφορά τους προς και από το Κέντρο, με μεταφορικό μέσο της Ένωσης και εφόσον οι οικογένειές τους το επιθυμούν, τη διαμονή και τη διατροφή τους (πρόχειρο γεύμα), αλλά και πράξεις ειδικής αγωγής ανάλογα με τις ανάγκες κάθε Α.μεΑ. (εργοθεραπείες, λογοθεραπείες, φυσικοθεραπείες και άλλα), βάσει εξατομικευμένου προγράμματος, που θα έχει προκύψει από ατομική αξιολόγηση (π.χ. διαταραχή, γνωστικό επίπεδο, ενδιαφέροντα κλίσεις κλπ.), ατομική και ομαδική άσκηση. Επιπρόσθετα, θα προσφέρει εκπαίδευση στην αυτοεξυπηρέτηση και την εκμάθηση δραστηριοτήτων καθημερινής ζωής, δημιουργική απασχόλησή, δραστηριότητες κοινωνικοποίησης και συμμετοχή σε προγράμματα ψυχαγωγίας, πολιτισμού και άθλησης.
Παρασκευή 28 Απριλίου, και ώρα 19:00 στο Λογγό Ληξουρίου...δίνουμε όλοι το παρόν στα εγκαίνια του «Κέντρου Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας» Ατόμων με Αναπηρία. Γιατί η ποιότητα ζωής...είναι δικαίωμα ΟΛΩΝ!!!


Σας περιμένουμε!


Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ. της Ένωσης Α.μεΑ.  «ΥΠΕΡΙΩΝ»,
Η Πρόεδρος
Σοφία Μαροπούλου - Ζαφειράτου








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου