Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΕΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για δολ
Ραγδαίες εξελίξεις αργά το βράδυ της Παρασκευής για τον Δημοσιογραφικό Λαμπράκη, μετά την απόφαση των Τραπεζών να απορρίψουν το αίτημα Σαββίδη για «κούρεμα» των χρεών του Οργανισμού κατά 80%!

Παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν τις τελευταίες ώρες προς τις διοικήσεις των Τραπεζών, οι τράπεζες έστειλαν  μήνυμα, πως δεν πρόκειται να παραβούν το γράμμα του νόμου «για κανένα Σαββίδη».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σταύρος Ψυχάρης μέσα από το άρθρο του στο «Βήμα της Κυριακής» θα προαναγγείλει τον «ξαφνικό θάνατο» για το «Βήμα» και τα «Νέα» στην περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση νομοθετική πρωτοβουλία από την Κυβέρνηση για να λυθεί το θέμα με τον Τραπεζικό δανεισμό.
Ετσι εάν δεν υπάρξει άμεσα λύση από τη Δευτέρα θα κλείσουν όλα τα μέσα του ΔΟΛ, δηλαδή, οι  εφημερίδες «Τα Νέα» και το «Βήμα της Κυριακής», ενώ θα υπάρξει και διακοπή της λειτουργιάς όλων των ιστοσελίδων που ανήκουν στον ΔΟΛ και του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα Fm.
Για να συνεχίσει να λειτουργεί ο οργανισμός όταν θα αναλάβει ο ειδικός εκκαθαριστής,  θα πρέπει να υπάρξει «ενδιάμεση χρηματοδότηση», κάτι που τουλάχιστον μέχρις στιγμής δεν διαφαίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου