Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΟΝΗΣΟΥ χθες

Ευκαιρία  να ειπωθούν παρα πολλά θα αναφερθώ σε μερικά από αυτά παρακάτω αλλά πρώτα θα κάνω έναν δικό μου πρόλογο  πριν την μικρή αναφορα στο τι ειπώθηκε!!
Νομίζω οτί από την αίθουσα λείπανε καμοια 100 αρια ατομα,, Έλειπαν γονείς μαθητών που μαθαίνουν χορό, (4 τμήματα) πολλοί ενήλικες που  έχουν και φέτος την δυνατότητα μαθημάτων χορού, επαγγελματίες του Πόρου,, (που αν και ξεπερνάμε τους 100 είμαστε ανύπαρκτοι) - (συγνώμη για τα όσα ορθογραφικά μου,, μπορεί  να είναι  εν γνώση μου ,,με διαφέρει  να πιάσετε την ουσία όσων γράφω) και γενικά  άλλη μια φορά φανηκε στα δικά μου τουλάχιστον μάτια η αιτία που ο Πόρος εχει γενικώς τα μαύρα του χάλια σε οργανωτικό τομέα!!

Χτες είχαμε και ένα πολύ σοβαρό τροχαίο  σε Τζαννάτα στον Δρόμο καρμανιόλα, σε  ενα σημείο που έπρεπε να έχει απαλλοτριωθεί,, εφόσον με τοσα πλοία ειναι η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ της Κεφαλονιάς.
οι φοίνικες στην ανάρτηση ου (δημοφιλή πια, με 1500 προβολες) εχουν πάρει την πορεια καταστροφής, το Λιμάνι χωρίς και φέτος χρηματοδοτηση,,σε σχεση με τα λοιπα εργα στο νησι, βασική πύλη του νησιού μας, Η πεζοδρόμηση στην γεφυρα όπως εμεινε ατελειωτη το 2011, Η τράπεζα κλειστή όπως συνήθως και πέρυσι, Φωτισμός  στην ανύπαρκτη πεζοδρόμηση προς Αράγια  τα μαύρα της χάλια και άλλα πάρα-πάρα πολλά που δυστυχώς όμως καμοια φωνη δεν υπάρχει να τα φωνάξει!!

Μετα λοιπόν τον Ανω πρόλογο ας ρθούμε σε λίγα από οσα συζητήθηκαν!!!
Καταρχήν ένας απολογισμός έργων του Πολιτιστικού Συλλογου, την χρονιά που πέρασε, και μια οικονομική του ενημέρωση στους παραβρισκομενους , και εν συνεχεία φυσικά  σε όλη την προγραματισμένη για φέτος του δράση.Δράση που  ήδη έχει ξεκινήσει, και ειπώθηκαν πάρα πολλές ιδέες και από το κοινο,, και  για επιπλέον δράσεις και εκδηλώσεις  τις οποίες θα τις δείτε σύντομα!
Πρόβλεψη και  για  εξωραϊστικές ενέργιες φέτος αφού το ταμείο  είναι σε καλή κατάσταση, Ηδη εχουν δωθεί χρήματα σε Δημοτικο-Γυμνασιο και νηπιαγωγείο για συγκεκριμένες τους αγορές, και  σε μελοντικές αναρτήσεις  θα  σας ενημερώσουμε και απο τα Δελτια τυπου του συλλόγους για τις επόμενες δράσεις του. Το πιο κοντινο σε συνεργασία και με Δημο  θα ειναι το Χριστουγενιατικο χωριό , και η εκδηλωση  που θα γίνει κατα το ανάμα φωτων του δέντρου στην πλατεία μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου