Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

συνεργασία αφών Καραβιώτη με "Oρφέα" Αλεξανδρούπολης και alpha


Οι Κεφαλλονίτες τραγουδιστές Μάκης & Σπύρος Καραβιώτης στην προσπάθειά τους να διαδώσουν το τραγούδι της αγαπημένης μας Κεφαλονιάς σε όλη την Ελλάδα, συνεργάστηκαν με την μικτή χορωδία «Ορφέας» Αλεξανδρούπολης για την πραγματοποίηση δύο μεγάλων συναυλιών με τίτλο: «Από την καντάδα του χθες... στο τραγούδι του σήμερα». Οι συναυλίες έλαβαν χώρα το Σάββατο 23 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Αλεξανδρούπολης & την Κυριακή 24 Ιουλίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ορεστιάδος, στις 21:00. Στις συναυλίες συμμετείχαν εκτός των αδελφών Καραβιώτη και της μικτής χορωδίας και δωδεκαμελής λαϊκή ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Σάββα Γκριτζέλη. Το κοινό έμεινε κατάπληκτο από τις μοναδικές ερμηνείες των εκτελεστών και τραγούδησε μαζί τους τις αγαπημένες μας καντάδες, κάτι που άφησε έκπληκτους τους αδελφούς Καραβιώτη, αφού διαπίστωσαν την αγάπη των Ακριτών μας στην μουσική της ιδιαίτερης πατρίδας μας.


Ο μαέστρος και μουσικολόγος της χορωδίας του συλλόγου «Ορφέας», κος Σάββας Γκριτζέλης δήλωσε: «Εκ μέρους της Χορωδίας " Ορφέας" του Δήμου Αλεξανδρούπολης εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο φιλόμουσο και φιλοθεάμον κοινό, που παρεβρέθηκε στις συναυλίες. Η ερμηνείες των αδελφών Καραβιώτη αποτέλεσαν, όχι μόνο αισθητική απόλαυση, αλλά ήταν και δείγματα υψηλής καλλιτεχνικής επιτήδευσης με ανάγλυφα τα χαρακτηριστικά του λυρικού τραγουδιού και του bel canto της επτανησιακής και αθηναϊκής παράδοσης της καντάδας, όπως επίσης και του έντεχνου νεοελληνικού ελαφρού τραγουδιού. Τους ευχαριστούμε θερμά που λάμπρυναν με την παρουσία τους και την ξεχωριστή μουσική τους αισθητική, την Αλεξανδρούπολη».

Αυτό φυσικά ήταν το ξεκίνημα. Μετά από τον έντονο ενθουσιασμό του κοινό για την ποιοτική απόδοση των εκδηλώσεων, θα επακολουθήσουν κι άλλες συναυλίες με τους αδελφούς Καραβιώτη και με επίκεντρο πάντα τη μουσική της αγαπημένης μας πατρίδας, της Κεφαλονιάς.

Κλείνοντας, σας ενημερώνουμε ότι την προσεχή Κυριακή 31 Ιουλίου και ώρα 23:15, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, θα προβληθεί η συναυλία "Αντώνης Καλογιάννης: Ήθος & Φως", για τα πενήντα χρόνια καλλιτεχνικής προσφοράς του αγαπημένου μας τραγουδιστή. Πλάι στους διακεκριμένους Έλληνες τραγουδιστές θα έχουμε την χαρά και την τιμή να καμαρώσουμε και τα δικά μας παιδιά, τους αδελφούς Καραβιώτη, τους οποίους ξεχώρισε ο Αντώνης Καλογιάννης και τους συμπεριέλαβε στην τόσο σημαντική εκδήλωση που οργανώθηκε από τον Δήμο Περιστερίου τον Ιούνιο του 2016. 

Επισυνάπτεται ο σύνδεσμος του διαφημιστικού μηνύματος προβολής της συναυλίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου