Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Συμμετοχή σωματείου ιχθυοτροφείων στη μάχη για την υγεία

        Ληξούρι, 25/06/16
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
‘Η ΕΝΟΤΗΤΑ’


Συνάδελφοι,
εδώ και καιρό βρίσκεται στο προσκήνιο το κλείσιμο του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου. Το νοσοκομείο έχει στην ουσία αποψιλωθεί από ιατρικό προσωπικό, εργαζόμενοι έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου, καθορίζονται κοινές εφημερίες των ιατρών, γεγονότα τα οποία σε συνθήκες υποστελέχωσης όλων των δομών υγείας σημαίνουν επί της ουσίας νέους κινδύνους για τους ασθενής στο Νομό μετατρέποντας το Μαντζαβινάτειο σε Κέντρο Υγείας και δρομολόγηση του κλεισίματός του.

Το Δ.Σ. του σωματείου μας αποφάσισε ότι οφείλουμε να συσπειρωθούμε με τον λαό της Παλλικής, την Λαϊκή Επιτροπή Παλλικής και την Επιτροπή Αγώνα Φορέων, τα αιτήματα των οποίων πρόσφατα υιοθέτησε και το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς. Να διεκδικήσουμε κάλυψη των κενών στην υγεία με μόνιμο και όχι επικουρικό προσωπικό, να αντισταθούμε στην υποβάθμιση και την προοπτική κλεισίματος του Μαντζαβινάτειου.
Συμμετέχουμε με όσες δυνάμεις μπορούμε στην μεγάλη κινητοποίηση που θα γίνει στην Αθήνα την 1η Ιουλίου, κλείνουμε συμμετοχή στα λεωφορεία που θα φύγουν για Αθήνα στις 30 Ιουνίου.
-Οι συμμετοχές για την Παλλική δηλώνονται καθημερινά στο τηλ. 6979985406 (Κυριακόπουλος Γιάννης)
Υπενθυμίζουμε ότι η μετάβαση με τα λεωφορεία από και προς την Αθήνα είναι δωρεάν


Ο Πρόεδρος Ο Γ.Γραμματέας

Αρακλησίανος Χαράλαμπος     Θραψανιωτάκης Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου