Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Τρία προβλήματα για τα οποία σιωπούν «ένοχα» οι τοπικοί εκπρόσωποι της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Αργοστόλι 24/06/2016


Οι νομαρχιακές και τοπικές επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ συνηθίζουν να είναι λαλίστατες όταν πρόκειται θεατρινίστικα να «αντιπολιτευτούν» την Κυβέρνηση που υπηρετούν (όπως το κακό ΦΠΑ του 24% στην εστίαση, σε αντίθεση με το 13% της Κυβέρνησης της ΝΔ), πλην όμως τη στηρίζουν συνειδητά σε τοπικά προβλήματα που καίνε και αποτελούν τροχοπέδη για την οικονομική και κοινωνική ζωή των πολιτών.
Επιγραμματικά αναφέρουμε:
Μη λειτουργία του Πλατύ Γιαλού: Μετά από δεκαετίες που στη συνείδηση του λαού της Κεφαλονιάς η παραλία του Πλατύ Γιαλού λογιζόταν ως δημοτική, φτάσαμε σήμερα στο σημείο να είναι κλειστή και να οδεύει προς ένταξη στο Υπερταμείο με ό, τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.
Ο κλειστός Χάρακας: Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, η στασιμότητα του έργου οφείλεται σε ολιγωρία της κρατικής μηχανής, με αποτέλεσμα δύο χρόνια μετά τους καταστροφικούς σεισμούς του 2014 η Βόρεια Κεφαλονιά να παραμένει αποκομμένη από το υπόλοιπο νησί με τεράστιες συνέπειες σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο για τους κατοίκους.
Μύρτος: Αυτός ο οικονομικός και τουριστικός θύλακας του νησιού μας, με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα, φέτος είναι ανενεργός, χωρίς την απαραίτητη υποδομή για να υποδεχτεί τους πολίτες από διάφορες γωνιές του κόσμου, που επισκέπτονται την Κεφαλονιά για να δουν από κοντά την ξακουστή αυτή παραλία. Ο λόγος; Ένα Π.Δ. με ΦΕΚ 441 ΑΑΠ/ 2009 που καθιστά τον Μύρτο ουσιαστικά απροσπέλαστο και ανενεργό, Προεδρικό Διάταγμα το οποίο παρότι προϋπήρχε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποφάσισε φέτος να εφαρμόσει κατά το δοκούν σε βάρος του νησιού μας και της οικονομίας μας.
ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου