Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΑΣ ΟΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ


Η πλειοψηφία υπεκφεύγοντας από το κύριο, δηλαδή από το καθήκον ανασύνταξης του κινήματος για να γίνει επικίνδυνο για το σύστημα, αποπροσανατολίζει και απαντά με αντιδραστικό τρόπο. Λέει ότι δεν γνωρίζουν τίποτε για το αν υπήρξε διασπάθιση των οικονομικών από προηγούμενες διοικήσεις, ακόμη και μη καταβολή συνδρομών που εισπραχθήκαν στην ΠΟΕ – ΟΤΑ και ότι αυτό είναι θέμα των δικαστηρίων. Όχι συνάδελφοι είναι ευθύνη του συνδικάτου να είναι καθαρό στην οικονομική διαχείριση. Δε μπορείς να εγκαλείς το συνάδελφο πως δε δίνει συνδρομή όταν υπάρχουν ακόμη και οι μικρότερες σκιές στα οικονομικά. Αναγνωρίζει ουσιαστικά τη βασιμότητα της τοποθέτησής μας ότι προχωρούν σε διαγραφές παραβιάζοντας το καταστατικό και συνεχίζουν με νέες αλχημείες στα άρθρα αλλά και με αλχημείες για τον τρόπο αντιμετώπισης των χρεών. Αναγνωρίζει τον αποκλεισμό των συμβασιούχων που γίνεται λέει για το καλό τους (!!!), αφού υποστηρίζουν ότι θα ήταν αντιδεοντολογικό να δίνουν συνδρομή. Κατά τα άλλα θέλει λέει ενότητα, όταν σπέρνει τη διαίρεση μέσα στον ίδιο τον κλάδο. 

Η πλειοψηφία όχι μόνο δεν έκανε δεκτές τις προτάσεις μας να εγγραφούν κατόπιν αίτησής τους ως μέλη οι έκτακτοι ορισμένου χρόνου αλλά και περιορίζει το δικαίωμα του μέλους ακόμη και για τους μόνιμους. Επικαλείται η πλειοψηφία την «μη οικονομική τακτοποίηση» την ίδια ώρα που με δική της ευθύνη δεν παίρνεται κανένα μέτρο όλα τα τελευταία χρόνια που να αντιμετωπίζει το πρόβλημα (πχ εξόρμηση οικονομικής τακτοποίησης στα μέλη, συλλογικές διαδικασίες που να ανοίγουν και αυτά τα θέματα στον κλάδο).
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες.
Δεν γίνεται να δεχθούμε να πεταχτούν από τα μητρώο του συλλόγου οι μόνιμοι, αλλά αντίθετα να επιβάλλουμε να γίνουν μέλη και οι συμβασιούχοι συνάδελφοι. Ας στρέψουμε την προσοχή μας στη λειτουργία του σωματείου και εκεί να οικοδομήσουμε την ενότητα και τη δράση απέναντι σε αυτή την πολιτική, χωρίς αποκλεισμούς συναδέλφων.

Αργοστόλι 19/6/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου