Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Παράσταση χορού Art & Style Dance studio Γαλιατσάτου Όλγα

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Η σχολή χορού 'Art & Style' Dance Studio Γαλιατσάτου Όλγα ολοκληρώνοντας έναν χειμώνα με επιτυχίες  στο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό χορού στη Σερβία , την είσοδό της στην μοναδική επίσημη παγκόσμια και πανελλήνια ομοσπονδία χορού I.D.O. και τελικά την ανάδειξή της από την ίδια την ομοσπονδίας ως τρεις φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Σύγχρονο και τον Μοντέρνο χορό , με χαρά ανακοινώνει την ετήσια καθιερωμένη πλέον καλοκαιρινή παράσταση της. 
Πρόκειται να πραγματοποιηθεί ημέρα Κυριακή στις 10 Ιουλίου και ώρα 20:00 στο ανοιχτό θερινό θέατρο στο ' Μπαστούνι' (έναντι Ναυτικής σχολής).Πάντα είναι ανοιχτή - δωρεάν για όλους.
   

   Τίτλος της παράστασης 'Σώπα ...Μη μιλάς...' απ το ομώνυμο ποίημα του Ασίζ Νεσίν όπου πάντα αφορά το δεύτερο μέρος της παράστασης , προσπαθώντας μέσα απ τον Σύγχρονο χορό να περάσει κοινωνικά μηνύματα και καταπιάνεται με προβληματισμούς και σκέψεις της κοινωνίας μας σήμερα.
Στην παράσταση πρόκειται να πάρουν μέρος όλοι οι μαθητές της σχολής , παιδικά τμήματα (από 3 μόλις ετών και άνω) , εφηβικά και ενηλίκων παρουσιάζοντας χορογραφίες από όλα τα είδη χορού που διδάσκονται στην σχολή.


Να είστε όλοι εκεί!!!

   (Ας θυμηθούμε τί είχε συμβεί τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια στο ' Μπαστούνι'...η αφορμή για την πρόσκληση στο εξωτερικό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου