Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

H ΠΝΟ απειλεί με δέσιμο των καραβιών επ αόριστον!

Tην απόφασή της να προχωρήσει σε απεργιακές κινητοποιήσεις, μετά την κατάθεση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή, επαναβεβαίωσε σε χθεσινή της συνεδρίαση η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.
Πηγές της ΠΝΟ, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφεραν ότι οι κινητοποιήσεις αυτή τη φορά θα είναι διαρκείας και ότι δεν πρόκειται να υπάρξει εξαίρεση για τα πλοία που μεταφέρουν μετανάστες και πρόσφυγες.
«Καταγγέλουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την πρωτοφανή στάση της κυβέρνησης, που όχι μόνον αρνείται τον ουσιαστικό διάλογο, αλλά φαίνεται ότι δεν αντιλαμβάνεται και την κρισιμότητα της όλης καταστάσης, συνέπεια της οποίας όχι μόνον ο κλάδος των ναυτεργατών αλλά το σύνολο των Ελλήνων εργαζομένων και ελευθέρων επαγγελματιών και αγροτών οδηγούνται στην εξαθλίωση και στην εξαφάνιση» αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.
Η ΠΝΟ τονίζει επίσης ότι θα συνεχίσει και θα κλιμακώσει τις παρεμβάσεις και τον αγώνα της για τη διασφάλιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ελλήνων ναυτικών μέχρι την τελική απόσυρση του επίμαχου προσχεδίου.
Πηγή: ΠΝΟ: Απεργιακές κινητοποιήσεις μετά την κατάθεση του ασφαλιστικού | 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου