Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ!!!!!! ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗς


ΦΙΔΙ ΚΟΛΟΒΟ ΔΕΝ ΛΕΜΕ .....
ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΕΥΑΥΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΑΥΤΗ Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΣΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΗΛΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ.......
Τα φίδια είναι γνωστά για την ικανότητά τους να σκοτώνουν θύματα πολύ μεγαλύτερά τους σε μέγεθος, με το δηλητήριό τους. Δεν είναι ωστόσο όλα τα φίδια δηλητηριώδη: κάποια χρησιμοποιούν απλώς το μέγεθος και τη δύναμή τους για να σκοτώσουν το θύμα τους. Ιδού κάποιες πληροφορίες για ένα από τα πιο τρομερά ερπετά. 
Υπάρχουν περί τα 3.000 είδη φιδιών, εκ των οποίων τα 700 είναι δηλητηριώδη. Από τα 700, τα 250 είναι τόσο ισχυρά που μπορούν να σκοτώσουν έναν άνθρωπο με μία μόνο δαγκωμαΥπάρχουν περί τα 3.000 είδη φιδιών, εκ των οποίων τα 700 είναι δηλητηριώδη. Από τα 700, τα 250 είναι τόσο ισχυρά που μπορούν να σκοτώσουν έναν άνθρωπο με μία μόνο δαγκωματιά. Τα φίδια έχουν πιθανότητα επιτυχίας 100%, όταν αποφασίζουν να "χτυπήσουν". τιά. Τα φίδια έχουν πιθανότητα επιτυχίας 100%, όταν αποφασίζουν να "χτυπήσουν".
Τα φίδια δεν έχουν εξωτερικά αφτιά και μυρίζουν με τη γλώσσα τους .Είναι καλυμμένα με λέπια από κερατίνη, την ίδια πρωτεϊνη από την οποία είναι φτιαγμένα τα νύχια των ανθρώπων. Τα συγκεκριμένα ερπετά ρίχνουν το δέρμα τους πολλές φορές το χρόνο.
Η όραση των φιδιών είναι ασθενής και αυτό ίσως επειδή δεν έχουν βλέφαρα. Η φύση ωστόσο τα έχει προικίσει με αισθητήρες θερμότητας, οι οποίοι ανιχνεύουν τις δονήσεις.
Τα φίδια δεν δαγκώνουν την τροφή τους: την καταπίνουν ολόκληρη χάρη στα ευλύγιστα σαγόνια τους. Μπορούν να φάνε ακόμα και θύμα μεγαλύτερο από το κεφάλι τους.
Τα φίδια συνήθως γεννούν αυγά και τα εκκολάπτουν. Κάποια είδη, ωστόσο, όπως οι βόες, οι κροταλίες κλπ γεννούν μωρά.
Οι πύθωνες, οι οποίοι μπορούν να φθάσουν ως και τα 10 μέτρα σε μήκος, είναι τα πιο μεγάλα φίδια στον κόσμο.
Οι πύθωνες σκοτώνουν τα θύματά τους ως εξής: τυλίγονται γύρω από το θήραμα σφιχτά και το πνίγουν μέχρι θανάτου.
Τα νερόφιδα και οι κόμπρες μπορούν να προσποιηθούν ότι είναι νεκρά, όταν αισθανθούν ότι απειλούνται. Φθάνουν ακόμα στο σημείο να απελευθερώσουν οσμώδη αέρια από τον πρωκτικό αδένα τους προκειμένου να κρατήσουν μακρυά τα αρπακτικά.
Το είδος Leptotyphlopidae, το οποίο φθάνει μόλις τα 10 εκατοστά είναι το μικρότερο είδος φιδιού.
ο μαύρο μάμπα είναι το πιο γρήγορο φίδι στον κόσμο. Ονομάζεται έτσι από το μαύρο εσωτερικό του στόματός του.
Η βασιλική κόμπρα είναι το πιο μακρύ δηλητηριώδες φίδι στον κόσμο με μήκος που φθάνει τα 5,6 μέτρα.
Το Oxyranous microlepidotus θεωρείται ότι έχει και το πιο τοξικό δηλητήριο στον κόσμο. Ενα μόνο δάγκωμά του αρκεί για να σκοτώσει 100 ανθρώπους.

 ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ
 
 
 
 
 
Γνώσης Πανόραμα ΓΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΦΩΤΙΕΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΡΚΟΣΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΙΑΕΙ ΛΥΣΑ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΣΗΚΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΥΓΑ .......ΦΙΔΙΑ ΚΟΛΟΒΑ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου