Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Έγινε της… σαρδέλας στα Φωκάτα! (εικόνες + video)

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ  INKEFALONIA.GR

Το να γράψουμε ότι ένα γλέντι στα Φωκάτα, είχε επιτυχία και κέφι, είναι σαν να γράφουμε ότι η ήλιος θα βγει από την Ανατολή... Είναι δηλαδή κάτι δεδομένο!
Έγινε της… σαρδέλας στα Φωκάτα! (εικόνες + video)
Ετσι και την Τετάρτη το βράδυ η παραδοσιακή «Γιορτή της Σαρδέλας», που έλαβε χώρο στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη στα Φωκάτα, σημείωσε – όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο – μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας μάλιστα και πάρα πολύ κόσμο, που έφαγε, ήπιε και χόρεψε με την ψυχή του.

Διοργανωτής αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης, ήταν ο Α.Ο. Φωκάτων και ο αεικίνητος πρόεδρός τους Νίκος Φωκάς! Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα χορευτικά, των τμημάτων της χορευτικής ομάδας του Συλλόγου – ονομάστηκε «Αη Γιάννης»- που έδωσε τον... τόνο για το τι θα επακολουθήσει.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο πρόεδρος της ΤΚ Λακήθρας Ιωάννης Κωνσταντάτος, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Σταύρος Τραυλός, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά – Μαραγκάκη και πολύ άλλοι...
Η Ιχθυόσκαλα Κεφαλονιάς του Μάκη Δεστούνη πρόσφερε 140 κιλά σαρδέλας, ο Μιχάλης Μπαζίγος πρόσφερε 150 μπουκάλια κρασί ρομπόλα, τα σούπερ μάρκετ ΑΒ FOOD MARKET και Μαρινόπουλος προσέφεραν τους χυμούς και τα νερά αντίστοιχα, ενώ το ψωμί προσφέρθηκε από τα αρτοποιεία Παπαθερόπουλος στη Λακήθρα και «Τρίτη Γενιά» στο Αργοστόλι..
Και του χρόνου...
Γιώργος Χαλαβαζής
Βίντεο: Γιάννης Παπαδάτος
Παρακάτω εικόνες και βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου