Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΕΠΕΙΓΟΝ!! ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ 2015-2016

1.         Οι ημερομηνίες κατάθεσης των αιτήσεων είναι από 27 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου 2015.
2.         Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως ( με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ) ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο στην Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας (Αργοναυτών 1 & Μομφεράτου, πρώην κτίριο Στρατολογίας) την αίτηση τους. Οι ώρες καταχωρήσεων είναι  9:30 - 12:30.
3.         Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε προσεκτικά την εγκύκλιο των αναπληρωτών-ωρομισθίων διότι αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα γίνονται δεκτές.
4.         Θα πρέπει να φροντίσετε έτσι ώστε η χειρόγραφη αίτηση σας να είναι συμπληρωμένη πριν την προσέλευσή σας για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση τόσο τη δική σας όσο και των υπολοίπων.

5.         Παρακαλούμε τα δικαιολογητικά σας να τα προσκομίσετε σε δύο αντίγραφα. Εξαιρούνται το αντίγραφο πτυχίου από ελληνικό Πανεπιστήμιο, το αντίγραφο ταυτότητας και η φωτοτυπία του εκκαθαριστικού ή άλλου εγγράφου που πιστοποιεί τον ΑΦΜ (το τελευταίο δικαιολογητικό απαιτείται μόνο από όσους υποβάλλουν πρώτη φορά αίτηση)
6.         Τα πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο εγγραφής ή/και πιστοποιητικά της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας που υποβάλλονται από υποψηφίους (τριτέκνους ή πολυτέκνους) να έχουν εκδοθεί εντός του τελευταίου τριμήνου.
7.         Tα πιστοποιητικά για τους πάσχοντες από ομόζυγη μεσογειακή αναιμία, δρεπανοκυτταρική αναιμία, μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία, σκλήρυνση κατά πλάκας να έχουν εκδοθεί από ΚΕ.Π.Α. και να έχουν ισχύ για να γίνουν δεκτά.
8.         Δεν θα γίνει καταχώρηση για τα εκκλησιαστικά σχολεία δίχως την προσκόμιση του βιογραφικού σημειώματος.
9.         Για το σύνολο των δικαιολογητικών που απαιτούνται σε κάθε περίπτωση υποβάλλονται και γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά σε ευκρινή φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων εγγράφων ή των ακριβών αντιγράφων τους.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, 26-07-2015

Ο Δ/ΝΤΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ


ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ 2015-2016


ΠΑΤΗΣΤΕ  Ε Δ Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου