Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ,,ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ

Ας μη ψάχνουμε να βρούμε την αιτια του άθλιου, ανήθικου, απάνθρωπου εκβιασμού των "εταίρων" και τη μιζερη κοντοφθαλμη εγκληματικη δραση τους των Ευρωδουλων εγχώριων πολιτικών. Είναι ολοφάνερη από την πρωτη στιγμη. Δεν ανέχονται μεσα στο γερμανοκρατουμενο Ευρωπαικο νέο Ραιχ την αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας. Θελουν να επαναλαβουν την επιχειρηση κατά του Αλλιεντε. 
Οσο πιο νωρις το καταλάβουμε ολοι - πρωτη απ ολους η κυβερνηση μας- τοσο πιο γρηγορα πρεπει να ληφθουν μετρα κατά του δεξιοκρατουμενου βαθιου κρατους.
Οσο οι Υπουργοι συμβουλεύονται τους μανδαρίνους που είναι εγκάθετοι της προηγουμενης κυβερνησης - καμια φορα δινοντας του κρατικα αξιωματα - τοσο επιταχυνει την πτωση της, που δεν πρεπει οι πολιτες να επιτρέψουμε να συμβει.
Οσο παραμένει στην τράπεζα της Ελλάδας ο αρχιτέκτονας της μνημονιακης πολιτικής, τόσο αποθρασύνεται.
Οσο η Ευρώπη απομακρύνεται από τις αρχες της, τόσο θα ξεσαλώνουν τα πολυκέφαλα φασιστοειδή και τα εγχώρια κακέκτυπα τους.
Οσο κολυμπάει στα βαθια νερα της συζητησης με τους αναξιοπιστους "εταιρους" και δεν αποφασιζει να κυβερνησει στα αληθεια, τοσο δυσκολευει τη λυτρωση του λαου και της χωρας από την καταδίκη που του εχουν επιβάλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου