Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Ο κος Τέρενς Κουίκ Επίσκεψη στην Κεφαλονιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΖΑΚΥΝΘΟ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Τέρενς Κουίκ θα πραγματοποιήσει από αύριο (Σάββατο 30.05.15) διήμερη περιοδεία στην Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Το μεσημέρι Σαββάτου, στις 14.00, ο Υφυπουργός Επικρατείας θα έχει συνάντηση με του Δήμαρχο Ζακύνθου κ. Κολοκοτσά στο Δημαρχείο, όπου θα παρευρίσκεται για να τον υποδεχθεί και ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, κ. Καμπίτσης Θοδωρής.
Το απόγευμα του Σαββάτου, στις 19.30 ο Τέρενς Κουίκ θα παρακολουθήσει τις Εκδηλώσεις Παιδικής Γκιόστρας και την Παρέλαση από τους Άγιους Σαράντα, με κατάληξη στην Στήλη των Πεσόντων, όπου θα αγωνιστούν οι μικροί Ιππότες.
Την «Γκιόστρα Ζακύνθου 2015» συνδιοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, στα πλαίσια ανταλλαγών των αδελφοποιημένων πόλεων Ζακύνθου – Σουλμόνα Ιταλίας και Ζακύνθου – Καστέλο του Σεραβάλε του Σαν Μαρίνο.
Στα πλαίσια των ίδιων εκδηλώσεων, το βράδυ στις 22.00, ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ θα παρακαθίσει στο δείπνο, με το οποίο θα ολοκληρωθεί τυπικά το διεθνές Συνέδριο εργασίας με θέμα το ελαιόλαδο.
Την Κυριακή (31.05.15) το πρωί ο Τέρενς Κουίκ θα αναχωρήσει για την Κεφαλονιά, όπου στις 12.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «ΜΟΙΚΗ» στο Αργοστόλι.

Ο Τέρενς Κουίκ θα έχει συναντήσεις εργασίας με στελέχη και μέλη των τοπικών Συντονιστικών ΑΝΕΛ και στην Ζάκυνθο, όπως και στην Κεφαλονιά.
Την Κυριακή το απόγευμα, στις 16.00, ο Υφυπουργός Επικρατείας θα επισκεφθεί το Φισκάρδο και μετά θα αναχωρήσει για την Λευκάδα, όπου θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις της Πολιούχου Λευκάδας Υπεραγίας Θεοτόκου «Φανερωμένης».


Ανεξάρτητοι Έλληνες

Νομού Κεφαλληνίας κ Ιθάκης

                                                     Δελτίο Τύπου                              28-05-2015



Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κεφαλονιάς και Ιθάκης την Κυριακή 31/05/2015 στις 11:30, υποδέχονται στα νησιά μας τον Υφυπουργό συντονισμού της κυβέρνησης, κο Τέρενς Κουίκ.

Ο κος Κουίκ, θα συναντηθεί στις 11:30 με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων των ΑΝ-ΕΛΛ, κο Πετράτο Γεράσιμο για να τον ενημερώσει, για θέματα της περιφέρειάς Ιονίων Νήσων και με τον Πρόεδρο της συντονιστικής κο Καμπίτση Βασίλη, όπου θα ενημερωθεί για τοπικά θέματα των Νησιών μας.

Αμέσως μετά, στις 12:00, ο κος Κουίκ με τα μέλη και τους Πολιτευτές των Νησιών μας, στο ξενοδοχείο Μουίκης, στην συνέντευξη τύπου θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και πολιτών.

 (Παρακαλούνται όλα τα ΜΜΕ  Κεφαλονιάς Ιθάκης να παραστούν και φυσικά όποιοι πολίτες το επιθυμούν.)





Για την Συντονιστική Επιτροπή Κεφαλονιάς & Ιθάκης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου