Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Έντονος προβληματισμός για την νέα τουριστική χρονιά

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Ανδρεαδάκης
Στον απολογισμό της εξάμηνης παρουσίας του ως Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού προχώρησε ο Σπύρος Γαλιατσάτος στη δεύτερη φετινή συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε υπό τον Πρόεδρο, Βαγγέλη Κεκάτο, στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος” το απόγευμα της Δευτέρας.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ  E-KEFALONIA.NET

galiatsatos
Ο κ. Γαλιατσάτος αναφέρθηκε στην παρουσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στις τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού με στελέχη της Ενωσης Ξενοδόχων που εκπροσώπησαν όλα τα Ιόνια Νησιά αλλά και στις σημαντικές συμφωνίες συνεργασίας που επετεύχθησαν με ξένα ΜΜΕ (Frankfurt Allgemeiner, CNN, Travel Channel κ.α.) για την καλύτερη προβολή τους. 
touristikh_epitroph3
Οι φορείς και οι επιχειρηματίες του τουρισμού που μετείχαν στη συνεδρίαση εξέφρασαν ακόμη τον προβληματισμό τους για την εποχικότητα που παρουσιάζει η τουριστική περίοδος και δεν έκρυψαν την ανησυχία τους όχι μόνο για τον Απρίλιο που έρχεται αλλά και για τον Οκτώβριο, ο οποίος αναμένεται να είναι… νεκρός από πλευράς τουριστικής κίνησης. gasparinatos (2)kourhssklavounostimotheatostouristikh_epitroph2touristikh_epitroph5touristikh_epitroph6touristikh_epitroph7touristikh_epitroph9touristikh_epitroph13toyristikh_epitroph







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου