Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟ


Προς αποφυγή παρανοήσεων διευκρινίζουμε ότι στον 5ο ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟ συμμετείχαν 210 με τσιπάκια (ηλεκτρονική χρονομέτρηση), χωρίς σε αυτούς να συμπεριλαμβάνονται, οι περιπατητές  που έλαβαν αριθμό και συμμετείχαν χωρίς χρόνο και καταγραφή αλλά ούτε και τα παιδιά που συμμετείχαν στον αγώνα τα οποία ξεπέρασαν τα 100.
Εκτιμούμε τις φετινές συμμετοχές πάνω από 350

ΕΚ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Ο 5ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου που διοργανώθηκε σήμερα στο Αργοστόλι ήταν μια από τις καλύτερες αθλητικές διοργανώσεις που έχει γίνει στην Κεφαλονιά.



Η οργανωτική επιτροπή του Βαλλιάνειου Αγώνα Δρόμου, Κατερίνα Φωκά, Βάνια Σαμόλη και Διονύσης Φωκάς σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ και την συμμετοχή του Σύλλογου Δρομέων, διοργάνωσαν πραγματικά ένα άψογο αγώνα κάνοντας τους αθλητές που ήλθαν στην Κεφαλονιά να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια...
Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου ο οποίος για πρώτη φορά ήταν υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Ο καιρός ήταν ιδανικός για τρέξιμο και στην φετινή διοργάνωση έλαβαν μέρος αθλητές υψηλού επιπέδου από όλη την Ελλάδα.
Πολλά παιδιά έτρεξαν στις ειδικές διαδρομές ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία τους αλλά και στην μεγάλη διαδρομή η οποία φέτος ήταν 10 χλμ. μαζί με τους υπόλοιπους δρομείς. Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού ήταν η κεντρική πλατεία του Αργοστολίου και όλοι οι δρομείς φορούσαν ειδικό ηλεκτρονικό τσιπάκι χρονομέτρησης.
Με το πέρας του αγώνα πραγματοποιήθηκε επίδειξη πολεμικών τεχνών από τον Σύλλογο Πάλης Κεφαλονιάς, χορευτικά ζούμπα σε ερασιτεχνική εκτέλεση με συμμετοχή μικρών και μεγάλων, χορευτικό πρόγραμμα από την Σχολή Χορού της Ελισάβετ Λιβιεράτου και χορευτικό Πρόγραμμα της Art and style Dance Studio.
Οι απονομές των βραβείων – μεταλλίων έγιναν από την Βουλευτή Κεφαλονιάς κ. Θεοπεφτάτου Αφροδίτη, τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γαλιατσάτο Θεόδωρο, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Κεκάτο Ευάγγελο, τον Πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ κ. Κωνσταντάκη Άγγελο, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κεφαλληνίας κ. Ζαφειρόπουλο Παναγιώτη, τον Διευθυντή της ΕΠΑΣ.Β. Νοσηλευτών Σπύρο Σακαλή και άλλους.
Πρώτος από τους άνδρες τερμάτησε ο Αλέξης Πασπάτης , δεύτερος ο Ιωάννης Σταματόπουλος και τρίτος ο Γεράσιμος Γρίβας.
Πρώτη από της γυναίκες τερμάτισε η Δανάη Πασπάτη , δεύτερη η Ανδριάννα Βασιλάτου και τρίτη η Ροδάμα Λαγωνίδου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγαλύτερος αθλητής που έλαβε φέτος συμμετοχή στον 5ο Βαλλειάνειο Αγώνα Δρόμου είναι ο κ. Αντωνάτος σε ηλικία 88 χρονών ο οποίος και τερμάτισε κανονικά. Ο κ. Αντωνάτος βραβεύτηκε με ειδικό μετάλλιο.
Αναλυτικότερο ρεπορτάζ με τους χρόνους τερματισμού και video του αγώνα σε λίγο...

Δείτε εδώ 900 φωτογραφίες του αγώνα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου