Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΕΦΥΡΙ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ

Το Αργάσι είναι το πιο κοντινό τουριστικό θέρετρο από την  πόλη της Ζακύνθου που απέχει μόλις 4 χμ. νοτιοανατολικά αυτής.

Είναι ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό που εκτείνεται από τους πρόποδες του λόφου Σκοπού και καταλήγει σε μια ελκυστική αμμώδη παραλία. Αποτελεί μια από τις πιο  τουριστικά αναπτυσσόμενες και πολυσύχναστες περιοχές του νησιού. Φημίζεται για την έντονη νυχτερινή της ζωή και για τις φυσικές ομορφιές της. Από το Αργάσι μπορείτε να εξερευνήσετε τον λόφο Σκοπός, κάνοντας έναν περίπατο σε υψόμετρο 758 μέτρων, όπου θα ανταμειφθείτε για την υπέροχη θέα του νησιού, το ορεινό τοπίο και τους αιχμηρούς, απότομους βράχους.
Θα μείνετε κατάπληκτοι από τις άγριες ορχιδέες και τα σπάνια είδη πεταλούδων που θα συναντήσετε. Όπως αναφέρετε εκεί ζούσε στην αρχαιότητα η θεά Άρτεμις. Επίσης στην κορυφή του βουνού αυτού βρίσκεται η εκκλησία της Παναγίας της Σκοπιώτισσας πού είναι χτισμένη από το 1624. Ακόμα μπορείτε να θαυμάσετε το μισογκρεμισμένο γεφύρι που καταλήγει στη θάλασσα, την καμάρα στα Βρυσάκια ή την εξοχική κατοικία του πρώτου Έλληνα πρωθυπουργού, του Ιωάννη Καποδίστρια που τώρα λειτουργεί σαν κέντρο διασκέδασης.
Το Αργάσι είναι ένα πολύ δημοφιλές μέρος και σας παρέχει όλες τις ανέσεις που θα θέλατε να συνδυάσετε για ολοκληρωμένες διακοπές σας.

3 σχόλια:

  1. Και για περισσότερα στοιχεία , μια ματιά εδώ!!!!http://www.iskiosiskiou.com/2008/10/blog-post_15.html
    Ευχαριστούμε γείτονες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για περισσότερα στοιχεία , μια ματιά εδώ!!!!http://www.iskiosiskiou.com/2008/10/blog-post_15.html
    Ευχαριστούμε γείτονες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή