Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Το Τουριστικό Αγκυροβόλιο της Αγίας Ευφημίας

Το Τουριστικό Αγκυροβόλιο της Αγίας Ευφημίας


Το Τουριστικό Αγκυροβόλιο της Αγίας Ευφημίας είναι ο μοναδικός στην Κεφαλονιά λιμενικός χώρος υποδοχής σκαφών αναψυχής που παρέχει στους επισκέπτες του υπηρεσίες περίπου σύγχρονης μαρίνας.

Το διαχειρίζεται ο Δήμος στον οποίο αποφέρει κάθε χρόνο σημαντικά έσοδα.
Το 2014 τα έσοδα ανήλθαν περίπου στις 75000 ευρώ και τα έξοδα περίπου στις 20000.Το σημαντικότερο όμως είναι ότι υπάρχει τάξη στη λειτουργία του Αγκυροβολίου και οι επισκέπτες μένουν ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτηση και τις υπηρεσίες που τους προσφέρονται.
Για την ιστορία θα αναφέρουμε ότι το Τουριστικό Αγκυροβόλιο άρχισε να κατασκευάζεται το 1998. Με ενέργειες του πρ. Δημάρχου Πυλαρέων και σημερινού Αντιδημάρχου κ. Μάκη Αλυσανδράτου, είχε ενταχθεί σε πρόγραμμα του Ε.Ο.Τ ο οποίος και κατασκεύασε το έργο.
Με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς μετά από πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου, εγκρίθηκε πίστωση για συντήρηση και βελτίωση του Τουριστικού Αγκυροβολίου.Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες κι έτσι η έναρξη της νέας Τουριστικής περιόδου να μας βρεί πανέτοιμους και αναβαθμισμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου