Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ



Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ        
                                                                                                                     ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ   26/11/14

        Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του  νοσοκομείου Κεφαλονιάς συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική-Παλλαϊκή ΑΠΕΡΓΙΑ στις 27/11/14 και στη συγκέντρωση – πορεία στις 10:30 π.μ. στο Ε.Κ.Κ.Ι. διαμαρτυρόμενο για την τραγική κατάσταση που έχει φτάσει η υγεία στο Νομό μας και πανελλαδικά. Θεωρεί ότι προκειμένου να εξυπηρετηθούν ιδιωτικά -οικονομικά συμφέροντα ξεπουλιέται η μία μετά την άλλη υπηρεσία του νοσοκομείου αναγκάζοντας τους ασθενείς να βάζουν όλο και πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη με το 5ευρω εισιτήριο και τις αυξημένες συμμετοχές στις εξετάσεις και τα νοσήλια.

       Η πολιτική της συγκυβέρνησης αντιμετωπίζει τους ασθενείς και το λαό ως εχθρό περικόπτοντας συνέχεια τις υπηρεσίες υγείας για να αυξηθούν τα κέρδη των επιχειρηματιών και των τραπεζιτών.
       Η συγκυβέρνηση μέσω του Διοικητή του νοσοκομείου Κεφαλονιάς εφαρμόζει την πιο βάρβαρη πολιτική στην υγεία των κατοίκων του νομού μας , προκειμένου να τηρηθεί πιστά ο προϋπολογισμός του νοσοκομείου, με «αιματηρή» οικονομία, για να εξυπηρετηθούν τα δάνεια της Ε.Ε.& του Δ.Ν.Τ. και τα συμφέροντα των τραπεζιτών.
       Καταγγέλλει το Διοικητή του Γ.Ν.Κ. κο Ζαφειρόπουλο Παναγιώτη γιατί στη συνέντευξη που έδωσε στο 7.TV στις 12/11/14 κατασυκοφάντησε το Δ.Σ. του Σωματείου ότι «ψεύδονται ασύστολα» αναφερόμενος ότι το Δ.Σ. δεν αιτήθηκε την πληροφορία των κενών οργανικών θέσεων  και των οικονομικών του νοσοκομείου, ενώ στην πραγματικότητα την αιτήθηκε με την 08/13-10-14 αίτηση ,που παρελήφθη από τη Γραμματεία με αριθμό πρωτοκόλλου : 8475/13-10-14.
      Στην πραγματικότητα αυτός αποδεικνύεται συκοφάντης , που προσπαθεί με ψεύδη να καλύψει την κατάργηση στην πράξη προσλήψεων μόνιμου προσωπικού και τη συρρίκνωση του εισοδήματος των εργαζομένων και τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους , τη στιγμή που το Δ.Σ. αποκάλυψε μέσω της ΠΟΕΔΗΝ ότι αυτά προορίζονταν να καλύψουν ρουσφετολογικές – βουλευτικές παρεμβάσεις της συγκυβέρνησης που με τόσο πάθος και αφοσίωση ο κος Ζαφειρόπουλος υπηρετεί την πολιτική της στην υγεία.
     Αυτήν την πολιτική που αναγκάζει τους ασφαλισμένους ασθενείς να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψουν τα νοσήλια και τα φάρμακα τους παρότι έχουν χιλιοπληρώσει γι ’αυτά μέσω των ασφαλιστικών κρατήσεων και  των αλλεπάλληλων χαρατσιών.
    Αυτήν την πολιτική που αναγκάζει τους ανασφάλιστους ασθενείς που δεν έχουν να πληρώσουν για τις εξετάσεις και τα νοσήλια να «χρεώνεται (ο λογαριασμός ) στο ΑΦΜ τους και να πηγαίνει στην εφορία»  όπως κατά λέξη ανέφερε ο κος Ζαφειρόπουλος στη συνέντευξη  που προαναφέρθηκε.
Ανακοίνωσε ότι κανείς δε μένει χωρίς περίθαλψη στο νοσοκομείο , αλλά ξέχασε να πεί, ότι μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο  τον οδηγεί σε γενική κακουχία, πείνα και χρόνιες ασθένειες εάν η εφορία του κατασχέσει το σπίτι επειδή δε θα έχει να πληρώσει το λογαριασμό.
   Το Δ.Σ. του Σωματείου καταδικάζει την ανάλγητη και εχθρική πολιτική της συγκυβέρνησης στην υγεία και στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς ειδικότερα από το Διοικητή – απεσταλμένο της συγκυβέρνησης και ΑΠΑΙΤΕΙ:
·        ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ για όλους τους ασφαλισμένους , ανασφάλιστους , άνεργους και μετανάστες.
·        Γενναία αύξηση του προϋπολογισμού για τα νοσοκομεία Αργοστολίου, Ληξουρίου και Κέντρα Υγείας  Σάμης –Ιθάκης .
·        Απρόσκοπτη πρόσβαση όλων των ασθενών στο νοσοκομείο χωρίς όρους  και προϋποθέσεις .
·        Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού – καταπολέμηση της ανεργίας που αγγίζει το 60% !!! στους νέους .
·        Άμεση καταβολή των χρωστούμενων δεδουλευμένων του προσωπικού ( Σεπτέμβρη και Οκτώβρη 2011, Μάιο  2014) και όλων των χρωστούμενων αδειών και ρεπώ.
·        Κατάργηση της μεταφοράς του προσωπικού από το ένα τμήμα του νοσοκομείου  στο άλλο, της αντιμετώπισης  τους στην πράξη ως εργαζόμενους –λάστιχο σε συνθήκες δουλοπαροικίας , με ταυτόχρονη πρόσληψη προσωπικού με χρήματα από το Υπουργείο για την Υγεία  και όχι για τα δάνεια της Ε.Ε. , της Ε.Κ.Τ. και του Δ.Ν.Τ. που πηγαίνουν στους τραπεζίτες και όχι στο λαό που τα  πληρώνει με τίμημα την υγεία του και τη ζωή του.
·        Σίτιση για όλους τους εργαζόμενους των δομών υγείας του νομού μας και στέγαση γι ΄αυτούς που αναγκάζονται να νοικιάζουν σπίτι, από τον προϋπολογισμό του νοσοκομείου.
·        Λαϊκή αντεπίθεση και ανάχωμα των  εργαζομένων ενάντια στον αυταρχισμό και την ασυδοσία της Διοίκησης του νοσοκομείου που «ξυπνάει» μνήμες άλλων εποχών του δόγματος «νόμος και τάξη», μόνο που ο Διοικητής νομίζει ότι είναι πάνω και απ ‘αυτόν το νόμο.  
ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου