Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

“Βρυχάται” ο ΦΙ.Κ.Ο. αλλά…

“Βρυχάται” ο ΦΙ.Κ.Ο. αλλά…


Οι εναπομείναντες κύριοι της παράταξης ΦΙ.Κ.Ο. νομίζουν ότι με απειλές θα μας κλείσουν το στόμα και θα προβάλουμε αυτά που θέλουν εκείνοι και όχι την αλήθεια. Ειλικρινά είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθώ με την συγκεκριμένη παράταξη αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός και να θέλεις δεν σε αφήνουν να αγιάσεις (άλλωστε το εκλογικό ποσοστό της συγκεκριμένης παράταξης δείχνει ότι δεν πουλάει ιδιαίτερα).

Το μόνο που μπορώ να πω για όλα όσα διάβασα είναι ότι οι Κεφαλλήνες διαδικτυακοί αναγνώστες ξέρουν πολύ καλά ποιος λέει την αλήθεια και ποιος θέλει να τους παραπλανήσει, όσον αφορά την υποτιθέμενη εμπάθεια που έχουμε δείξει προς την παράταξη του ΦΙ.Κ.Ο., θέλουμε να δηλώσουμε ότι δεν υπάρχει υπάρχει καμία εμπάθεια για καμία παράταξη, τα όποια σχόλια γίνονται, γίνονται πάντα σε πολιτικό επίπεδο και ποτέ σε προσωπικό. Αλλά όπως φαίνεται οι Φίλοι της Κεφαλληνιακής Ομόνοιας δεν έχουν καταφέρει να διαχωρίσουν αυτά τα δύο και συχνά τα μπλέκουν θέλοντας να ρίξουν λάσπη στο site και στο πρόσωπό μου σαν Αθανασία. Τους αφήνουμε λοιπόν στις μικροπολιτικές τακτικές εκφοβισμού αφού δεν έχουν τίποτα στην ουσία να μας προσάψουν.
Αλλά για να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση όπως γράφουν και οι ίδιοι στην ανακοίνωση-απειλή που εξέδωσαν, τους αφήνουμε στην κρίση του Κεφαλλονίτικου Λαού.
Με εκτίμηση
Αθανασία Μαρκάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου