Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

«Εγκλημα το γκρέμισμα του Μουσείου Αργοστολίου»!

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο κ. Ηλίας Μπεριάτος αναφερόμενος για διάφορα τοπικά θέματα κι όχι μόνο.
Αναλυτικά αναφέρθηκε για το Συμπόσιο, για την έλλειψη συνεδριακού κέντρου, η Κεφαλονιά μπορεί να γίνει προορισμός συνεδριακού τουρισμού, το Ξενία πρέπει να γίνει χώρος συνεδρίων, και ότι το ΕΣΠΑ γύρισε πίσω εκατομμύρια.
Ο κ. Μπεριάτος μίλησε και για το ΤΕΙ λέγοντας ότι λυπάται που ακολουθεί αυτή η πολιτική σε διάφορα θέματα. Τι δουλειά έχει το ΤΕΙ να ασχολείται με τη Λογοτεχνία; Το τμήμα δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας που τώρα το ονόμασαν ψηφιακών μέσων, άλλαξε δηλαδή ο Μανωλιός……. Μη μιλήσω για τους καθηγητές γιατί αυτό είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο. Συνεχίζει να είναι μη αυτόνομο με τόσες διοικούσες από πάνω του που πέρασαν, γιατί δεν γίνεται αυτόνομο, να ένα μεγάλο ερώτημα.


Ο κ. Μπεριάτος αναφέρθηκε με οργή για το Μουσείο που θέλουν να γκρεμίσουν, θα είναι ένα μεγάλο έγκλημα. Είπε πολλές αλήθειες και …..αποκλειστικότητες για το θέμα που αγνοούσαμε. Όπως αποκάλυψε το Μουσείο είναι από τα πρώτα μοντέρνας αρχιτεκτονικής Μουσεία στην Ελλάδα, όπως και το παλιό Δημαρχείο. Το σχεδίασε ο Πάτροκλος Καραντινός, Κεφαλονίτης, ο οποίος έχει κάνει και το Μαντζαβινάτειο.

Πολύ ενδιαφέρουσα η συνέντευξη του κ. Ηλία Μπεριάτου, συνιστούμε να την ακούσετε.
πηγη   ionianpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου