Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

O ARIS ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ως ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ!!

Έ καλά μη κάνετε έτσι, τη δεκαετία του 80΄ όταν ήμουνα αρκετά νέος το ίδιο έγινε 2- 3 φορές. Δούλευα και σε μια βαριά βιομηχανία τότε και είχαμε έναν τρελάρα που γύρναε με ένα θερμόμετρο ακριβείας και μέτρησε 42 βαθμούς! Πήραμε και επίδομα καύσωνα γιατί εκ των πραγμάτων δουλεύαμε έξω από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ. Δεν έπαθε τίποτα κανένας. Και καλοκαιρινή άδεια 3-4 μέρες χα χα χα. Άντε γιατί πολύ μαμόθρεφτα γίναμε, και κατά τα άλλα μας φταίει η κρίση, (όχι ότι δε φταίει και αυτή βέβαια). Και προσοχή στα σκυλάκια μη πάθουνε θερμοπληξία, για τ΄ όνομα του Αγίου!! Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα. Ά ρε ξύλο που θέλει ο κώλος μας!! Για πηγαίνετε να αρωτήσετε και κειό το ψήστη που σας ψήνει τα κοψίδια να δείτε σε πόσους βαθμούς θερμοκρασία δουλεύει. Παιδιά του Ωνάση γίναμε όλοι!! σε ενημερωση από Β.Λορετζάτο
ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Υστερα απο ενα μηνα περπατημα ως Γιατρος σου συνηστω να αυξησης το ρυθμο του βηματος σου προκειμενου να προλαβεις τις γειτονισες για να δουμε και τα μπαλκονια ειναι αραγε ωραια σε ΑΑΑΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ!
31 Ιουλ 2014
Υστερα απο ενα μηνα περπατημα ως Γιατρος σου συνηστω να αυξησης το ρυθμο του βηματος σου προκειμενου να προλαβεις τις γειτονισες για να δουμε και τα μπαλκονια ειναι αραγε ωραια σε ΑΑΑΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου