Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Κόπηκαν από το ΕΣΠΑ δυο μεγάλα έργα της Κεφαλονιάς!

Κόπηκαν από το ΕΣΠΑ δυο μεγάλα έργα της Κεφαλονιάς!
Κόπηκε από το ΕΣΠΑ η χρηματοδότηση του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου και τεχνική βοήθεια προς το Δήμο Κεφαλονιάς, με απόφαση του απερχόμενου Περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου!
Με αυτές τις υπογραφές ο κ. Σπύρου αφήνει βαριά κληρονομιά στον Θόδωρο Γαλιατσάτο αλλά συγχρόνως μπορεί και να "τιμωρεί" τον αδελφό Α.Παρίση γιατί δεν τον στήριξε στις εκλογές??

Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης κ. Σπύρου λίγες ημέρες πριν αποχωρίσει από το γραφείο του στην Κέρκυρα, επιφύλαξε ένα μοναδικό και αναπάντεχο «ΔΩΡΟ» στον διάδοχό του Θόδωρο Γαλιατσάτο αλλά και στον «αδελφό» Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση!
Δεκεφτά έργα ενταγμένα στο ΕΣΠΑ (κάποια από αυτά μάλιστα δημοπρατημένα και με υπογραμμένες τις συμβάσεις με τους εργολάβους) απεντάσσονται από το ΕΣΠΑ με χθεσινές αποφάσεις του κ. Σπύρου!!!
Από τα 17 αυτά έργα, τα δύο είναι έργα του Δήμου Κεφαλονιάς : η β’ φάση του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου και η τεχνική υποστήριξη του Δήμου Κεφαλονιάς στο πλαίσιο του προγράμματος ΟΣΑΑ.
Διαβάστε τις σχετικές ΑΔΑ για αυτά:

ΑΔΑ: 6Σ6Π7ΛΕ-ΜΞΝ - Ανάκληση της Απόφασης Ένταξης της Πραξης "Ανέγερση του Νέου Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου (β' φάση) με κωδικό MIS 440987
ΑΔΑ: 6ΜΖΥ7ΛΕ-ΒΥΘ - ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ της Πράξης "Tεχνική Υποστήριξη Δήμου Κεφαλλονιάς στο πλαίσιο του προγράμματος ΟΣΑΑ" με κωδικό MIS 449962
Σε κάθε απόφαση ανάκλησης του κάθε έργου αναφέρεται ότι (προσέξτε τη διατύπωση) «Το έργο προγραμματίζεται να ενταχθεί για χρηματοδότηση στην επόμενη προγραμματική περίοδο 2014-2020» που πρακτικά σημαίνει ότι πόροι από το νέο ΕΣΠΑ (που έτσι κι αλλιώς είναι κουτσουρεμένο) υποθηκεύονται για έργα που έπρεπε να είχαν γίνει !
Tο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου, είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ τον Ιούλιο 2013 αλλά η ανεπάρκεια και η ανικανότητα των «αρμοδίων πολιτικών αρχών» καθυστέρησαν την δημοπράτηση του έργου με αποτέλεσμα τώρα να είναι εκτός προθεσμιών
Σε κάθε περίπτωση πάντως το νέο ΕΣΠΑ δεν προβλέπεται να εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή . πριν το τέλος του 2014 . Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αποκλείεται να ξεκινήσει. γρηγορότερα από την άνοιξη του 2015
Συνέχεια στο http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=52975&Itemid=152

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου