Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

To Σάββατο έρχεται το λεωφορείο των stars

 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ  KEFALONIAPRESS
√ Δυο πανέμορφες κυρίες η Χριστίνα Αλεξανιαν και η Τζένη Μπότση είναι οι νέοι επιβάτες στο λεωφορείο των stars! 

https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/564278_3107043564260_1712368259_n.jpg Στις 30 και 31 Μαΐου η Κεφαλονιά θα γίνει άνω –κάτω! Ένα λεωφορείο γεμάτο με Έλληνεςcelebs και δημοσιογράφους , καλεσμένοι της Τασίας Δενδρινού θα γυρίσουν από άκρη σε άκρη  το νησί μας , θα φωτογραφηθούν , θα διασκεδάσουν και θα μιλήσουν με Κεφαλονίτες!

Η ιδέα του event ανήκει στην κυρία Γωγώ Αυγερινοπούλου διευθύντρια του περιοδικού ‘HELLO” και την υλοποιεί αφιλοκερδώς ο διάσημος organizer  Γιώργος Ντάβλας. 

Στόχος : η διαφήμιση της Κεφαλονιάς !


Σύμφωνα με πληροφορίες μας στο λεωφορείο των stars θα επιβιβαστούν δημοσιογράφοι των εφημερίδων : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, Real News, ΕΘΝΟΣ, ESPRESSO , HELLOOKPEOPLE.

Οι celebs –αγαπημένοι φίλοι της Τασίας Δενδρινού- που θα φωτογραφηθούν και θα ξεναγηθούν στην Κεφαλονιά είναι : Χριστίνα Αλεξανιαν , Τζένη Μπότση, Αντώνης Λουδάρος, Μιχάλης Μαρίνος, Μέμος Μπεγνής, Χρήστος Νέζος και η λίστα των καλεσμένων καθημερινά μεγαλώνει…

Ένα μοναδικό event που θα φέρει την Κεφαλονιά στο  προσκήνιο της τουριστικής προσβολής και θα αναμεταδοθεί, εκτός από την Ελλάδα, σε δεκάδες ευρωπαϊκά media.

Ένα μεγάλο μπράβο στην Τασία Δενδρινού στην  οικοδέσποινας αυτής της πρωτότυπης εκδήλωσης,  και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από ‘ολους τους Κεφαλονίτες  στους stars και τους δημοσιογράφους που θα έρθουν στο νησί μας  προκειμένου να βοηθήσουν αφιλοκερδώς στην προβολή του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου