Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Δύο διεθνείς φιλικοί αγώνες Ποδοσφαίρου Σάλας (Futsal) θα διεξαχθούν στο Αργοστόλι στις αρχές Ιουνίου.

NAUTICA 1AΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ    KEFALONIAPRESS
Αντίπαλες θα είναι η ομάδα “Nautica” από τη Λιθουανία και «Δούκας» από την Αθήνα.
Οι αγώνες – που τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας – θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο «Αντώνης Τρίτσης» την Κυριακή και τη Δευτέρα, 8 και 9 Ιουνίου (αργία).

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα βρεθούμε στην Κεφαλλονιά. Έχουμε ακούσει πολλά για τις ομορφιές της και περιμένουμε με αγωνία να τις απολαύσουμε από κοντά» δήλωσε ο αρχηγός της “Nautica”, Ίγκορ Γκαλ, και πρόσθεσε: «Πιστεύουμε ότι οι αγώνες θα προσφέρουν θέαμα στους φίλους του ποδόσφαιρου στην Κεφαλλονιά. Το Ποδόσφαιρο Σάλας είναι ένα σχετικά νέο ομαδικό άθλημα που κερδίζει συνεχώς έδαφος γιατί είναι πολύ γρήγορο και θεαματικό…»
Ενθουσιώδης ήταν στις δηλώσεις του και ο εκπρόσωπος της ομάδας «Δούκας», Κώστας Ρούπτσος. «Αδημονούμε για τη διεξαγωγή των δύο διεθνών φιλικών αγώνων. Είναι μια πραγματική ευκαιρία για την αποκόμιση χρήσιμων εμπειριών αλλά και για την προώθηση του νέου αυτού ομαδικού αθλήματος» δήλωσε ο κ. Ρούπτσος και συνέχισε: «Παράλληλα είναι για μας, παίκτες και ιθύνοντες της ομάδας μας, μια εξαιρετική ευκαιρία να επισκεφθούμε την όμορφη Κεφαλλονιά».
Η είσοδος στους αγώνες θα είναι δωρεάν.
Η διεξαγωγή των αγώνων γίνεται πραγματικότητα χάρη στις άοκνες προσπάθειες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλλονιάς και Ιθάκης (Ε.Π.Σ.Κ.Ι.) και του προέδρου της, κ. Βαγγέλη Μαζαράκη.
Οι διοργανωτές επιθυμούν να ευχαριστήσουν την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς - Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ – και τον πρόεδρό της κ. Άγγελο Κωνσταντάκη για την παραχώρηση του κλειστού «Αντώνης Τρίτσης».
Γιώργος Μεσσάρης
 

Η ομάδα της Λιθουανίας “Nautica”, η οποία φθάνει στην Κεφαλλονιά στις 6 Ιουνίου.
DOUKAS-1Η ομάδα «Δούκας» της Αθήνας που κατετάγη δεύτερη στο φετινό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Σάλας στην Ελλάδα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου