Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΘΟΔΩΡΟ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟ

ΦΙΛΟΙ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ
ΦΙ.Κ.Ο.



Ο Συνδυασμός ΦΙλοι Κεφαλληνιακής Ομόνοιας (ΦΙ.Κ.Ο.) και ο επικεφαλής Ηλίας Παρίσης,  συγχαίρει τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συνεργασία Αρχών (ΑΝ.Α.Σ.Α.)» και προσωπικά εσάς κ. Περιφερειάρχη, για την μεγάλη  επιτυχία σας στις Περιφερειακές Εκλογές.

Προσβλέπουμε στην υπόσχεσή σας, ότι η εκλογή σας στην θέση του περιφερειάρχη θα σημάνει το τέρμα του αναπτυξιακού τέλματος στο οποίο περιήλθαν τα ένδοξα Ιόνια Νησιά μας, καθώς και εγγύηση για την  περιφρούρηση των ανθρώπινων και κοινωνικών δικαιωμάτων, στην κατεύθυνση της αντίληψης, ότι οι άνθρωποι είναι πάνω από τα κέρδη.

Η θέση σας για ανατροπή του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ», μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, γιατί ο ΦΙ.Κ.Ο. στις προγραμματικές του δεσμεύσεις, έχει σε υψηλή προτεραιότητα, την επανασύσταση των τεσσάρων ιστορικών Δήμων στην Κεφαλονιά, ως βασική προϋπόθεση ισόρροπης ανάπτυξης κάθε γωνιάς του αγαπημένου νησιού μας.


Άλλωστε η παρέα του φίκου ήταν αυτή που επέδωσε στην κ. Βουλευτή, ως πρέσβειρα του νησιού μας, ψήφισμα με 2831 υπογραφές, για επανασύσταση του Δήμου Ληξουρίου-Παλικής, ώστε να το υποβάλει στον αρμόδιο Υπουργό και στην Βουλή για συζήτηση και απόφαση.

Το ψήφισμά μας φυσικά, αν και συνέπεσε με αντίστοιχες ενέργειες πολιτευτών της Λέσβου, υπονομεύθηκε από την κυβέρνηση και ουδέποτε τέθηκε σε συζήτηση και ψηφοφορία.

Ως Κεφαλλονίτης Περιφερειάρχης προσδοκούμε ότι θα αναδείξετε τόσο σε επίπεδο Ελληνικής Κυβερνήσεως, όσο και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την όμορφη Κεφαλονιά μας, ως ασφαλή τόπο προορισμού, που ωστόσο έχει ιδιαιτερότητες, σε ότι αφορά την εμφάνιση των πλέον ακραίων σεισμικών φαινομένων της Ευρώπης, έχει μάθει να αντέχει, αλλά απαιτεί και την αμέριστη συμπαράστασή της και συνδρομή από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας.

Καλή σας επιτυχία
Για τον Συνδυασμό Φίλοι Κεφαλληνιακής Ομόνοιας (ΦΙ.Κ.Ο.)
 Ηλίας Παρίσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου